TEODOSIĆ: Prerano smo ušli u formu! Morali smo bolje!
Foto: Dado Đilas

ZNA RAZLOG NEUSPEHA

TEODOSIĆ: Prerano smo ušli u formu! Morali smo bolje!

Kapiten srpske selekcije veruje u plasman na Olimmpijske igre, samo ako se izbegnu "krugovi"
Objavljeno:

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić ocenio je da je nacionalni tim prerano podigao formu uoči Evropskog prvenstva i da je to jedan od razloga za lošu igru na poslednje dve utakmice na šampionatu. - U principu mislim da smo odigrali dobro, možda i najbolje u Berlinu, što se ispostavilo na kraju da je bilo prerano... Nekako je ispalo da smo tempirali formu za tu tešku grupu, a onda kao da smo po dolasku u Lil malo izgubili energiju i taj neki ritam - ocenio je Teodosić uoči dolaska reprezentacije u Beograd.

ŠTO TOLIKO TROJKI: Srbija na Evropskom prvenstvu kroz prizmu statistike! (FOTO) Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je četvrto mesto na Evropskom prvenstvu. Izabranici Aleksandra Đorđevića su polufinalu šampionata poraženi od Litvanije sa 64:67, dok su u borbi za treće mesto izgubili od domaćina Francuske sa 68:81. - I pored ne baš sjajne utakmice u polufinalu, imali smo napad za pobedu ili nerešen ishod... Ostaje žal. Trebalo je to polufinale da odigramo znatno bolje - rekao je Teodosić. OD SJAJA DO OČAJA: Zašto Srbija, iako najbolja, nije osvojila medalju na EP u košarci?
Na pitanje novinara da li je osvojeno drugo mesto na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu opteretilo reprezentaciju, Teodosić je rekao da je stvorilo pritisak. - Jeste to breme favorita bio dodatni pritisak, ali loše polufinale je glavni uzrok. Druge ekipe su nas ozbiljno shvatile, a mi nismo uradili ono što je trebalo u polufinalu - kazao je Teodosić. SLAVNIĆ: Đorđević je za*ebao, ali ne želim nikakvu seču glava! (FOTO) (VIDEO)

Fudbal, košarka ili rukomet - birajte! Španci će sigurno izdominirati! (VIDEO)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.