CELA AMERIKA PRIČA O OVOM POTEZU NIKOLE JOKIĆA: Igrali i Bobi i Bjelica, evo šta su uradili! (VIDEO)
Foto: Fonetap

Srpska noć

CELA AMERIKA PRIČA O OVOM POTEZU NIKOLE JOKIĆA: Igrali i Bobi i Bjelica, evo šta su uradili! (VIDEO)

Srpski centar je napravio asistenciju od koje boli glava
Objavljeno: 11:06h

Nikola Jokić je prethodne noći bio najveća zvezda NBA!

Srpski centar je na utakmici protiv Njujork Niksa napravio asistenciju ne večeri, nego sezone. U prvoj četvrtini, okrenut leđima košu, dobacio je horog-preko glave pas Kenetu Faridu, koji je loptu divljački zakucao kroz obruč.

Podsećamo da je i na prethodnom meču srpski reprezentativac imao "bolesnu" asistenciju za Farida o kojoj su mediji u SAD brujali tokom celog tog dana.

Mozak plejmejkera u telu centra! Jokićeva asistencija koja je oduševila celu NBA ligu! (VIDEO)

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Denver je, inače, lako dobio ovu utakmicu sa 127:114 i nastavio borbu za plej-of. Jokić je bio najbolji u timu Nagetsa (iako brojke to ne govore) sa 10 poena, 9 skokova i 5 asistencija, ali problem je bio što je brzo došao do 5 faulova, pa je 28 od 48 minuta proveo na klupi.

U Denveru su najefikasniji bili Kenet Farid sa 25 poena i Emanuel Mudiej sa 22 poena, dok su Njujork u porazu predvodili Karmelo Entoni sa 29 i Kristaps Porzingis sa 22 poena.

Detroit Bobija Marjanovića izgubio je od Indijane sa 105:90, a naš centar proveo je u igri 4 minuta, uz 2 poena i 1 asistenciju. Kod Indijane izdominirao je Pol Džordž sa 26 poena, a manje loš od ostalih u Detroitu bio je Kentavius Koldvel-Poup sa 20 poena.

Treći Srbin koji je izašao na parket bio je Nemanja Bjelica. On je bio solidan, sa 10 poena i 4 skoka za 15 minuta u igri, ali je Minesota izgubila posle produžetaka od Hjustona sa 111:109.

Kod "raketa" najbolji je bio "brada" Džejms Harden sa 28 poena i 13 asistencija, a odličan je u Minesoti bio Karl Entoni Tauns sa 41 poenom. Inače, u klipu koji je okačen ispod primetićete kako je Harden poslao Bjelicu po burek kad se rezultat lomio u produžetku.

NBA, rezultati:

Oklahoma - Feniks 114:101

Detroit - Indijana 90:105

Atlanta - Šarlot 99:107

Klivlend - LA Lejkers 119:108

Minesota - Hjuston 109:111

Denver - Njujork 127:114

Golden Stejt - Portland 135:90

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.