BOGDAN ZATAJIO! Dobra minutaža, ruka podrhtavala! PORAŽAVAJUĆ ŠUT ZA TRI POENA!
Bogdan Bogdanović, Foto: Profimedia

NBA liga

BOGDAN ZATAJIO! Dobra minutaža, ruka podrhtavala! PORAŽAVAJUĆ ŠUT ZA TRI POENA!

Košarkaši Atlante savladali su Bruklin 122:115 u derbiju Istočne konferencije NBA lige.

Objavljeno: 08:14h

Hoksi su uspeli da ukrote veći deo protivničke ekipe, tačnije sve igrače sem Kevina Durenta i Kajrija Irvinga, i dođu do važnog trijumfa u utakmici u kojoj srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović nije imao svoje veče.

VELIKI PEH ZA GOLDEN STEJT! Važan košarkaš propušta ostatak sezone!

Bogdanović je na parketu proveo skoro 24 minuta i za to vreme postigao osam poena (3/9 iz igre), uz jedan skok i po dve asistencije i ukradene lopte. Za tri poena je pokušao šest puta ali ni jednom nije pogodio.

Nekadašnji član Partizana, Fenerbahčea i Sakramenta nije bio previše raspoložen i promašio je svih šest pokušaja za tri poena.

"Jastrebovi" su uspeli da naprave preokret, iako su u prvoj četvrtini imali dvocifren zaostatak, ali su ga nadoknadili već u drugoj i na odmor otišli sa 15 poena prednosti (65:50).

U nastavku su Netsi pokušavali preko Durenta i Irvinga koji su igrali maltene sami, ali na taj način nisu mogli da se vrate.

ZAŠTO MENE TO PITATE? Jokić baš nije bio raspoložen, ismejao čitav tim! (VIDEO)

Njih dvojica su zbirno imali 86 poena – dominirao je Durent sa 55 poena (19/28 iz igre, 8/10 trojke, 9/11 slobodna bacanja), sedam skokova i tri asistencije, dok je Irving dodao 31 poen i podelio šest uspešnih dodavanja.

Međutim, problem "mrežica" je to što su Kej-Di i Kajri bili jedini sa dvocifrenim učinkom i nisu imali nikakvu podršku saigrača.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Tre Jang koji je meč završio sa 36 poena, šest skokova i 10 asistencija, ispred Galinarija i Hantera sa po 15 poena.

MELOUN FRUSTRIRAN! Moramo da naučimo kako bez Jokića!

Atlanta je zadržala osmo mesto na tabeli Istočne konferencije sa 41 trijumfom i 37 poraza, dok je Bruklin odmah ispod sa skorom 40-38.

U ostalim utakmicama Majami je pobedio Čikago 127:109, dok se Golden Stejt protiv Jute vratio na pobednički kolosek (111:107), uz samo tri poena Nemanje Bjelice.

Espreso/RTS


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.