MAESTRALNI JOKIĆ PONOVO VUKAO DENVER! Minesota zaustavila Nagetse i upropastila Nikolin šou! (VIDEO)
Nikola Jokić, Foto: Profimedia

velika šteta!

MAESTRALNI JOKIĆ PONOVO VUKAO DENVER! Minesota zaustavila Nagetse i upropastila Nikolin šou! (VIDEO)

Nova sjajna partija Nikole Jokića, ovoga puta u porazu od Minesota Timbervulvsa

Objavljeno: 08:19h

Srpski centar Nikola Jokić odigrao je još jednu sjajnu partiju u dresu Denvera, ali ovoga puta u porazu od Minesota Timbervulvsa 136:130.

Jokić je protiv "Vukova" upisao 38 poena, 19 skokova i osam asistencija.

Šutirao je 12/19 za dva, 0/2 za tri i 10/12 sa linije za slobodna bacanja.

Još jedna MVP partija nije bila dovoljna za pobedu protiv Timbervulvsa, koji ne odustaju od šestog mesta i žele da izbegnu plej-in.

Biće zanimljiva borba do kraja za petu i šestu poziciju, a Denver se ovim porazom oprostio od borbe za treće i četvrto mesto.

Minesota je bila bolji rival na ovom meču i zasluženo slavila

Nagetsi su igrali katastrofalnu odbranu, ali su se i pored toga održavali rezultatski u meču, zahvaljujući Jokiću i Gordonu.

Iako su "Vukovi" vodili sve vreme, Nagetsi su preokrenuli u trećoj četvrtini i došli do vođstva. Zatim je Jokić otišao na klupu, ušao je Kazins i ostali igrači sa klupe i igra se raspala.

Bugi je napravio nekoliko grešaka, Minesota je to iskoristila, došla do dvocifrene prednosti, a kada se Jokić vratio na parket pokušali su Nagetsi da se vrate, ali nisu uspeli.

Do pobede su Minesotu predvodili Tauns sa 32 i Rasel sa 24 poena. Istakli su se i Edvards sa 18, Prins sa 16 i Bizli sa 15 poena. Kod Denvera su pored Jokića najefikasniji bili Gordon sa 24 i Moris sa 23 poena.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.