LOMIO PO KUĆI! JURIO JE, BACAO, VUKAO NIZ STEPENICE! Odgurnuo policajca, ONI UPOTREBILI SILU! NBA igrač pod tužbom!
Sofija Džamora i Džekson Hejs, Foto: instagram/jaxsonhayes

nemili događaji

LOMIO PO KUĆI! JURIO JE, BACAO, VUKAO NIZ STEPENICE! Odgurnuo policajca, ONI UPOTREBILI SILU! NBA igrač pod tužbom!

Nba košarkaša Džeksona Hejsa tužila je bivša devojka Sofija Džamora za napad i nanošenje telesnih povreda, pišu američki mediji.

Objavljeno: 09:37h

TMZ prenosi da je Džamora podnela tužbu sudu jer je njen tadašnji partner počinio „nekoliko uznemiravajućih radnji tokom njihove veze”.

Prema opisu događaja u optužnici koji prenosi TMZ, manekenka i influenserka Sofija Džamora tvrdi da su ona i Hejs počeli da se zabavljaju u oktobru 2020. godine i da je on prvi put bio fizički nasilan prema njoj u februaru 2021. godine, kada mu se nije dopao njen komentar vezan za cveće koje joj je kupio za Dan zaljubljenih.

Ona je opisala detalje u optužnici Hejs je uhapšen zbog nasilja u julu prošle godine, a njegova tadašnja devojka, manekenka i Instagram manekenka, opisala je šta joj je uradio te noći.

- Jurio me je po celoj kući, hvatao me nekoliko puta, bacao i vukao niz stepenice - navodi se u optužnici. Rekla je da se naljutio i polomio sve što mu je bilo pod rukom. Džamora je opisala da je nekako uspela da zaključa vrata kuće, ali je Hejsova navodno ušla kroz prozor. Ali uspela je da pozove policiju koja je stigla i uhapsila ga. U januaru je optužen po 12 tačaka.

Kontroverzno hapšenje Hejsa

Uhapšen 28. jula ispred svoje kuće u Los Anđelesu. Rođak njegove devojke pozvao je policiju nakon što je dobio poruku da je Hejs postao glasan i nasilan. Dolazak policije ga je vidno iznervirao, posvađao se i hteo da se vrati u kuću, a kada ga je policija zaustavila, jednog je odgurnuo, nakon čega su ga oborili i na kraju koristili šok pištolj.

Snimak Hejsovog hapšenja izašao je u avgustu prošle godine. Na njemu se vidi policajca koji drži koleno na Hejsovom vratu dok 21-godišnjak u više navrata pokušava da napreže „Ne mogu da dišem“, što je užasnulo Ameriku i podsetilo ga na slučaj Džordža Flojda, koji je izgubio život u identična situacija prošle godine i postala jedan od simbola pokreta "Black Lives Matter".

Pre sukoba situacija je bila veoma napeta. Policija je na prilazu kuće zatekla Hejsa i još jednu osobu, a on je objasnio da se posvađao sa devojkom, da je ona gađala nekim stvarima, i da sada on i rođak to čiste.

Hejs je bio vidno iznerviran dolaskom policije, želeo je da se vrati u kuću i insistirao da im je potreban nalog ako žele da uđu. Rođak je pokušao da ga smiri, ali i da ga odbrani od policije.

Policija je stigla pred kuću mladog Pelikans centra nakon poziva rođaka njegove devojke, od koje su dobili poruku da je Hejs "postao glasan i nasilan". Prema američkim izveštajima, devojka je odbila da sarađuje sa policijom u istrazi.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.