JOKIĆ I SAIGRAČI ĆE MORATI JOŠ DA SAČEKAJU: Glavne zvezde Denvera neće još na teren!
Džamal Marej, Nikola Jokić, Foto: Profimedia

još nisu spremni

JOKIĆ I SAIGRAČI ĆE MORATI JOŠ DA SAČEKAJU: Glavne zvezde Denvera neće još na teren!

Iz nedelje u nedelju vesti insajdera su se menjale, Marej je bio blizu povratka ove sezone, Porter isto, ali sada "Atletik" prenosi da postoje velike šanse da se obojica neće vratiti ni za plej-of

Objavljeno:

Postoje velike šanse da se posle svega, ni Džamal Marej ni Majkl Porter Džunior ne vrate ove sezone.

Srpski centar Nikola Jokić nosi Denver Nagetse ka plej-ofu bez dvojice najboljih igrača sa maksimalnim ugovorima.

Jokić je jedan od glavnih favorita za MVP nagradu, pošto aktuelni MVP igra sjajno i sa desetkovanim Nagetsima je blizu petog i šestog mesta i izbegavanja plej-ina.

Posle poraza od Boston Seltiksa i najlošije Jokićeve utakmice ove sezone, Nagetsi su pali na sedmo mesto koje vodi u plej-in, pa imaju još 11 utakmica da preskoče Minesotu ili Dalas i izbegnu doigravanje.

Mnogo se pričalo o povratku Džamala Mareja, koji nije igrao od aprila 2021. godine zbog kidanja prednjeg ukrštenog ligamenta, kao i o povratku Majkla Portera Džuniora, koji je morao na operaciju leđa i za kog je sigurno bilo da se neće vratiti ove sezone.

Iz nedelje u nedelju vesti insajdera su se menjale, Marej je bio blizu povratka ove sezone, Porter isto, ali sada "Atletik" prenosi da postoje velike šanse da se obojica neće vratiti ni za plej-of.

"Atletik" prenosi da će se pre vratiti Porter nego Marej, a za povratak Portera su baš male šanse.

Marej je prekomandovan u razvojnu ligu, gde je trenirao, ali je trener Majkl Meloun rekao da plejmejker nije ni blizu povratka na parket.

Kako stvari stoje, Jokić će morati sam i u plej-ofu i teško ćemo videti Mareja, koji nije igrao godinu dana i Portera koji je odigrao samo devet utakmica ove sezone.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.