NBA EKSKLUZIVA! Ameri BRUJE o Nikoli Jokiću! (VIDEO)
Nikola Jokić, Foto: Profimedia

pravo niotkuda!

NBA EKSKLUZIVA! Ameri BRUJE o Nikoli Jokiću! (VIDEO)

MVP NBA lige u centru pažnje, izašao kratak film o podvizima srpskog centra

Objavljeno: 08:50h

Srpski košarkaš Nikola Jokić je konačno "naterao" Amerikan ce da prijaču o njemu!

Aktuelni MVP ozbiljan je favorit da na kraju sezone odbrani titulu najboljeg igrača lige, a čini se i da konačno počinje da dobija pažnju u medijima koju zaslužuje.

Iako se sam Nikola nikada nije previše trudio da bude zvezda i van teren, mediji dugo nisu njegov učinak na terenu pratili na adekvatan način.

Zato je na zvaničnom sajtu NBA lige osvanuo kratak film posvećen još uvek zvanično najboljem košarkašu planete pod imenom "NBA Exclusive: Nikola Jokic".

Nikola Jokić
Nikola Jokićfoto: Profimedia

U tom filmu prikazan je njegov razvoj od treniga u Somboru do ovoga što je postao danas.

Jokić igra verovatno najbolju sezonu u karijeri gde desetkovane Nagetse cele sezone vuče ka leđima ka plej-ofu, gde prosečno postiže 26,1 poen, 13,7 skokova i 8,1 asistenciju, uz 18 tripl-dabl učinaka.

- Mislim da mi je ovo najbolja sezona u karijeri. Tim igra dobro, što je najvažnija stvar - izgovara u jednom trenutku Jokić, a zatim sledi pregled njegovih maestralnih poteza.

Podsetili su u filmu i da je Jokić izabran tek kao 41. pik i da niko nije od njega očekivao da dostigne ovaj nivo.

- U prve dve godine sam dosta žurio, brzao... Ali sam brzo skupio iskustvo i počeo sam da igram na svoj, usporen, način - otkrio je srpski košarkaš.

On je otkrio i da pre dolaska u Ameriku nije mogao da uradi nijedan sklek i kao je izgledao njegov život dok je boravio u Megi.

- Samo sam igrao video-igrice i pio koka-kolu. To mi je bio život.

Do kraja filma možemo videti i transformaciju u velikog asa, i šta su o njemu govorili Eron Gordon, Džoel Embiid, LEbron Džejms i trener Majk Meloun.

(Espreso/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.