NEVIĐENA PARTIJA! Zadivljujuć broj poena! FENOMENALNO! POKIDAO!
Kajri Irving, Foto: Epa/ Jim Lo Scalzo

NBA LIGA

NEVIĐENA PARTIJA! Zadivljujuć broj poena! FENOMENALNO! POKIDAO!

Nije bilo srpskih, ili bolje da kažemo balkanskih košarkaša u NBA ligi, pa je fokus na nekim drugim igračima.

Objavljeno: 07:18h

Košarkaši Bruklina deklasirali su Orlando na gostovanju sa 150:108 a sjajnom efikasnošću ih ke predbodio Kajri Irving koji je sa čak 60 postignutih poena postavio lični rekord i rekord franšize.

Na gostovanjima su slavili i timovi Memfia i Finiksa, a samo je Majam bio siguran na domaćem terenu u sinoćnim NBA mečevima.

Plejmejker Bruklina je za manje od 35 minuta igre ubacio 60 poena uz 6 skokova i 4 asistencije, a učinak bi bio i inpresivniji da ga Stiv Neš nije izveo iz igre osam i po minuta pre kraja.

Irving je pogodio osam trojki iz 12 pokušaja i nesvakidašnjim brojem pogodaka upisao se na listu najefikasnijih strelaca na kojoj su Majkl Džordan, Kobi Brajant, Lebron Džejms, Džejms Harden, Stef Kari, Dejmijen Lilard, Kobi Brajant i legendarni Vilt Čemberlejn.

Zahvaljujući Irvingovoj sjajnoj igri Bruklin je od samog starta preuzeo inicijativu i potom dominirao a Orlando, koji je poslednji u konferenciji, do kraja meča nije uspevao da pruži ni ravnopravan otpor pa nije bilo dileme o pobedniku.

Na gostujućim terenima ubedljive pobede su ostvarili Memfis nad Indijanom sa 135:102 i Finiks nad Nju Orleansom sa 131:115, a samo je Majami na svom terenu bio siguran protiv Detroita sa 105:98.

Rezultati NBA utakmica:

Indijana - Memfis 102:135 Orlando - Bruklin 108:150 Majami - Detroit 105:98 Nju Orleans - Finiks 115:131

Espreso/RTS


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.