JOKIĆ JE CAR: Kako je odgovorio na pitanje o MVP trci, umrećete do smeha kada vidite šta je Nikola rekao!
Foto: Twitter/ Bleacher Report

koji lik

JOKIĆ JE CAR: Kako je odgovorio na pitanje o MVP trci, umrećete do smeha kada vidite šta je Nikola rekao!

Bila bi lepa stvar da ponovo budem najkorisniji NBA igrač, to da

Objavljeno:

Košarkaš Denvera Nikola Jokić našao se na naslovnoj strani "Sports Ilustrejteda", a povod je intervju koji je sa njim uradio novinar tog lista Rohan Nadkarni.

Nadkarni je posetio Jokića u Denveru i pokušao da sazna šta srpskog centra čini drugačijim od drugih, da shvati razloge toliko velike Nikoline nadmoći i da ga pita da li se mu se san ostvario osvajanjem MVP priznanja za 2021. godinu.

- Ne, ne možete sanjati o tome. Čak i kada sam došao ovde, nisam razmišljao o igranju. Došao sam samo da radim i da budem 'NBA igrač' na neki način. Tako da nisam nikada sanjao o tome. Nemam ciljeve u životu, samo idem kuda me put vodi -

Na pitanje u čemu nalazi motivaciju da svako veče izlazi na teren i igra briljantno, momak iz Sombora je rekao:

- Ne znam. Ponekada je to samo igranje košarke, neke i takmičenje. Nekada je i strah od poraza, nikada nije jedna stvar. Znam da neki momci žele da budu najbolji, ja nemam taj problem. Znam da postoji boljih igrača od mene i da će biti boljih od mene u budućnosti -

Nikola Jokić
foto: EPA/ John G. Mabanglo

Novinar Rohan Nadkarni je nastojao da shvati Jokićevu mirnoću prema činjenici da je najbolji drugu godinu zaredom i da postaje zaštitno lice NBA lige.

- Ne razmišljam o tome. Bila bi lepa stvar da ponovo budem najkorisniji NBA igrač, to da. Ali ja to ne želim, niti mi je potrebno. Dobro mi je gde sam i zadovoljan sam svojim statusom u NBA - rekao je Jokić.

Opšte je mišljenje da je uzbudljivo biti superiorna figura u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, ali to nije od presudne važnosti u Nikolinom životu:

- Mogu da kažem da volim sladoled najviše na svetu, ali posle 10 dana stalnog jedenja sladoleda, i sladoled bi mi dosadio. Postoje druge stvari koje volim jednako kao košarku ili više od nje - završio je Jokić.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.