STANOJEVIĆ IMAO PONUDE DA TOKOM ZIME ODE IZ PARTIZANA! Jedan OGROMAN razlog prelomio je da ostane u Beogradu!
Foto: Starsport

nije pristao!

STANOJEVIĆ IMAO PONUDE DA TOKOM ZIME ODE IZ PARTIZANA! Jedan OGROMAN razlog prelomio je da ostane u Beogradu!

Bešiktaš i Antalija nudili su mu milion evra

Objavljeno:

Aleksandar Stanojević, trener fudbalera crno-belih, rešen da ove sezone osvoji titulu i vrati je u Humsku, izjavio je sportski direktor Partizana Ivica Iliev.

Trenera Partizana želeli su ove zime Bešiktaš i Antalija. Oba kluba nudili su mu platu od 1.000.000 evra, ali je Stanojević na kraju odlučio da ostane u Beogradu.

- Istina je! Bilo je ponuda za našeg trenera Stanojevića. Ali, on je meni još tokom jeseni rekao, i pre nego što će produžiti ugovor, da ga ništa ne interesuje sem Partizana. Njegov, kao i naš cilj je da osvojimo titulu i da Partizan bude šampion države - rekao je za Kurir Ivica Iliev.

Sportski direktor je tokom zimskog prelaznog roka ozbiljno radio, bilo je ponuda za nekoliko igrača Partizana, a radilo se i na dolascima.

- Mi smo doveli ono što smo smatrali da treba da dovedemo. Marko Jevtović se već pokazao kao pojačanje, videlo se to u meču protiv Sparte. Verujem i da će Ljuba Fejsa, koji je divan čovek i partizanovac, uskoro moći da pomogne. Bilo je u fokusu još nekoliko igrača - otkrio je Iliev i dodao:

Ivica Iliev
foto: Starsport©

- Naši igrači su cenjeni u Evropi. Imali smo ozbiljne ponude za Rikarda i mladog Milovanovića, kao i još neke naše fudbalere. Igre u Evropi, pobede i liderska pozicija u Superligi digli su cenu fudbalerima Partizana i možemo samo da budemo zadovoljni zbog toga. Opet, sačuvali smo tim samo sa jednim ciljem, a to je osvajanje titule. Prvenstvo je dugo, ima još da se igra, poraz u derbiju ne bi trebalo da nas poremeti. Verujem da ćemo sve izgurati onako kako smo zamislili - izjavio je Ivica Iliev.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.