OPA - PARTIZAN UPUTIO ZVANIČAN DOPIS: Crno-beli imaju POSEBAN zahtev uoči 166. večitog derbija sa Zvezdom!
Fudbaleri Partizana, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

predigra

OPA - PARTIZAN UPUTIO ZVANIČAN DOPIS: Crno-beli imaju POSEBAN zahtev uoči 166. večitog derbija sa Zvezdom!

Iz Humske ne žele bilo šta da prepuste slučaju

Objavljeno:

Fudbalski klub Partizan uputio je zvaničan zahtev Antidoping agenciji Srbije, tražeći da se doping test fudbalera dva tima izvrši odmah posle 166. večitog derbija, prenosi Telegraf.

Crno-beli su se na ovakav potez odlučili zbog procedure koja je iznenada promenjena pred večerašnji duel sa Crvenom zvezdom, kako kažu, prvi put u istoriji.

Naime, Antidoping agencija je u minulih godina testiranja obavljala odmah posle odigranih mečeva crveno i crno-belih, ali se ovoga puta dogodila promena koja u Humskoj izazivala sumnju, jer su igrači dva tima testirani u petak (Zvezda) i subotu (Partizan) bez jasnih naznaka da će se test ponoviti i posle meča, kada je i najvažnije.

Otuda iz Humske nisu želeli da prepuštaju ništa slučaju, te su Antidoping agenciji Srbije, koja je nadležna u ovom slučaju, uputili zvaničan dopis sa zahtevom da se testiranje na nedozvoljene supstance obavezno ponovi i posle 166. večitog derbija, što je uostalom do sada bila redovna procedura.

U Partizanu se, kako se može čuti, nadaju da će procedura biti ispoštovana i da će 166. večiti derbi proteći u maksimalno regularnim okolnostima na svim nivoima, pa i u testiranju na nedozvoljene supstance.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.