MURINJO SUSPENDOVAN 2 UTAKMICE: Trener Rome plaća i 20.000 evra zbog gestikulacije sudiji!
Žoze Murinjo, Foto: Profimedia

dok drugi igraju lš-a

MURINJO SUSPENDOVAN 2 UTAKMICE: Trener Rome plaća i 20.000 evra zbog gestikulacije sudiji!

Portugalac ima vrlo lošu prvu sezonu u Romi

Objavljeno:

Trener fudbalera Rome, Žoze Murinjo, suspendovan je danas na dve utakmice u Seriji A zbog isključenja na meču sa Veronom.

Portugalac je nezadovoljan suđenjem, u utakmici u subotu (2:2), ušao na teren i raspravljao se sa sudijom Lukom Pajretom, pre nego što je šutnuo loptu u publiku.

Fudbalski savez Italije saopštio je da je Murinjo "izneo ozbiljne optužbe" protiv Pajreta i ušao je u teren "pretećim stavom", preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Trener je kažnjen i sa 20.000 evra.

Murinjo je ka Pajretu gestikulirao kao da telefonira, što su italijanski mediji protumačili da ima veze sa sudijinom ocem Pjerluiđijem, koji je bio umešan u skandal oko nameštanja utakmica u Italiji 2006. godine (afera 'Kalćopoli').

Bivši trener Čelsija, Mančester junajteda, Real Madrida i Porta je u subotu napustio Olimpijski stadion bez razgovora sa medijima.

On će zbog suspenzije propustiti utakmice protiv Specije na gostovanju i Atalante u Rimu.

Roma je osvojila bod protiv Verone u subotu, nakon što je nadoknadila dva gola zaostatka i osma je na tabeli sa šest bodova zaostatka za četvrtim mestom, poslednjim koje vodi u Ligu šampiona naredne sezone.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.