ĐURĐEVIĆ SVE ŠOKIRAO SVOJOM IZJAVOM: Bivši napadač Partizana ne želi da igra za Crnu Goru!
Foto: Profimedia

njegova odluka

ĐURĐEVIĆ SVE ŠOKIRAO SVOJOM IZJAVOM: Bivši napadač Partizana ne želi da igra za Crnu Goru!

Crna Gora igra sa Jermenijom u gostima 24. marta, a četiri dana kasnije dočekuje Grčku

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Crne Gore će martu odigrati dve prijateljske utakmice, zakazani su dueli sa Jermenijom i Grčkom.

Biće to jedine provere pred duele u B Ligi nacija, koji se igraju u junu, pa će selektor Miodrag Radulović verovatno želeti da na treninzima i na mečevima vidi sve igrače na koje računa u takmičarskom ciklusu.

Jedan od njih je Uroš Đurđević, napadač Sportinga, koji je, međutim, pre nekoliko dana kazao da postoji šansa da ostane u Hihonu u to vreme, jer se španska druga liga igra u redovnim terminima.

- Mislim da će biti šansa da ostanem ovde, jer želim da igram svaku utakmicu sa Sportingom - rekao je Đurđević, preneli su španski mediji.

Selektor Crne Gore je u intervjuu za list "La Nueva Espana" odbacio mogućnost da Đuku oslobodi obaveza u nacionalnom timu.

Uroš Đurđević
foto: Profimedia

- Moja namera je da ga pozovem. Ako ste pozvani, klub je dužan da pusti igrača. Pravilo važi za sve - objasnio je Radulović.

- Đuka je jedan od naših prvih napadača, jedan od najvažnijih igrača u reprezentaciji - istakao je.

Radulović je podsetio i na "incident" između Sportinga i FSCG pred duel sa Norveškom u Oslu, u kvalifikacijama za Mundijal.

Crna Gora je tada pustila Đurđevića da igra prvenstvenu utakmicu, jer zbog kartona nije bio u kombinaciji za gostovanje Gibraltaru, ali pod uslovom da igra na terenu bude 45 minuta.

Sporting je prekršio dogovor i on je odigrao celi meč.

- Mi smo već prošle godine imali situaciju sa Sportingom i ne želimo da se to ponovi. Ali, zaboravlja se sve što je bilo u prošlosti. Imamo dobre odnose sa Sportingom - objasnio je Radulović.

Crna Gora igra sa Jermenijom u gostima 24. marta, a četiri dana kasnije dočekuje Grčku.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.