PARTIZAN SPREMA NOVA IZNENAĐENJA ZA SVOJE NAVIJAČE: Evo kakve prednosti imate ako kupite kartu za Spartu!
Foto: Starsport©

lepo

PARTIZAN SPREMA NOVA IZNENAĐENJA ZA SVOJE NAVIJAČE: Evo kakve prednosti imate ako kupite kartu za Spartu!

Sačuvaj ulaznicu sa meča sa Spartom i budi sa nama i u Superligi

Objavljeno:

Navijači koji budu kupili ulaznicu za meč sa Spartom iz Pragom, sa istom će moći da uđu i na naredne dve utakmice Partizana.

Ako budete išli na revanš utakimicu 1/16 finala UEFA Lige konferencije između FK Partizan i FK Sparta Prag, sa istom kartom možete da gledate Partizan i protiv Mladosti i Napretka.

To je Partizan saopštio na zvaničnom sajtu.

- Danas smo na utakmici 23. kola Super lige Srbije, između FK Partizan i FK Radnički 1923, još jednom osetili koliko nam znači vaša podrška sa tribina, koja ljubavlju i žarom prema svetom grbu, gura Parni valjak svih 90 minuta do pobede! Sa željom da ispišemo istoriju u evropskim takmičenjima, ali i da sa još većom energijom bodrimo naš tim u borbi za titulu, svima koji kupe ulaznicu za revanš utakmicu 1/16 finala UEFA Lige konferencije između FK Partizan i FK Sparta Prag, koja se igra u četvrtak 24.02.2022. godine, biće omogućen ulaz, sa tom istom ulaznicom, za dva naredna meča koje crno-beli igraju na domaćem terenu, u 25. kolu protiv Mladosti i 27. kolu protiv Napretka. Izuzetak će predstavljati besplatne, službene, počasne i sponzorske ulaznice, na koje se ovo neće primenjivati. Pokazali smo još jednom da ujedinjeni možemo sve! Sačuvaj ulaznicu sa meča sa Spartom i budi sa nama i u Superligi! Čekamo te na stadionu! Do pobede! - navodi se na sajtu Partizana.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.