MESI JE SVESTAN DA NE PRUŽA NAJBOLJE PARTIJE U DRESU PSŽ-A: Ovo takmičenje je teško osvojiti!
Foto: Profimedia

zna sve

MESI JE SVESTAN DA NE PRUŽA NAJBOLJE PARTIJE U DRESU PSŽ-A: Ovo takmičenje je teško osvojiti!

Najbolji timovi moraju da budu dobri na svakom delu terena, u svim linijama, od odbrane do napada

Objavljeno:

Lionel Mesi je po mnogima odigrao još jedan slab meč u dresu Pari Sen Žermena.

Na prvom meču osmine finala Lige šampiona, Parižani su slavili sa 1:0, a Mesi nije iskoristio jedanaesterac u drugom poluvremenu.

Argentinac, jedan od najboljih igrača sveta u proteklih 15 godina, smatra da će i revanš biti težak, ali ističe da je cilj kluba da se osvoji pehar UEFA.

- Nije lako osvojiti Ligu šampiona jer je to takmičenje koje spaja mnoge velike timove i gde i najmanji detalj, ponekad i sitna greška, mogu da te eliminišu. Mislim da imamo tim koji može da osvoji pehar. Uzbuđeni smo zbog toga i uvereni smo da ćemo stići do kraja, ali idemo korak po korak. Opet, kažem da je ovo takmičenje teško osvojiti. Ne pobeđuje uvek najbolji tim - kaže Mesi.

On posebno ističe značaj timske igre.

- Najbolji timovi moraju da budu dobri na svakom delu terena, u svim linijama, od odbrane do napada. Sve zavisi od sposobnosti timskog igranja. Napadači mogu sebe da ograniče na napad, a odbrambeni na odbranu. Morate da formirate snažan, jedinstven tim, kako u fazi odbrane tako i napada. To je recept koji će nam dati priliku da budemo takmičarski tim, koji će pokušati da osvoji Ligu šampiona i svaki drugi turnir u kom imamo šansu da pobedimo - zaključio je Mesi.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.