RASPOLOŽENJE U EKIPI PARTIZANA JE ODLIČNO! Stanojević ima samo jednu želju pred meč u Pragu! (VIDEO)
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

IZJAVA PRED UTAKMICU!

RASPOLOŽENJE U EKIPI PARTIZANA JE ODLIČNO! Stanojević ima samo jednu želju pred meč u Pragu! (VIDEO)

Prvi susret plej-ofa Lige konferencija igra se u četvrtak od 21 sat

Objavljeno: 23:48h

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je u Pragu da njegova ekipa već u prvom meču plej-ofa Lige konferencija protiv Sparte želi da napravi pozitivan rezultat.

- Zadovoljstvo nam je da sutra pokažemo naš klub u pravom svetlu. Došli smo u najjačem sastavu, nemamo problema sa povredama. Imamo dve utakmice, ali želimo već sutra da napravimo pozitivan rezultat pred revanš u Beogradu", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare u Pragu.

Fudbaleri Partizana će sutra gostovati Sparti u Pragu, u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u osminu finala Lige konferencija.

- Gledali smo dosta utakmica Sparte, to je mlada, poletna ekipa koja napada sa dosta igrača i koja može u svakom trenutku da vas ugrozi i da postigne gol. Spremni smo za sve situacije koje nas očekuju. Rekao sam već, očekujem pozitivan rezultat pred revanš u Beogradu - rekao je Stanojević.

Upitan šta će biti ključan faktor u sutrašnjoj utakmici, Stanojević je rekao da će to biti koncentracija.

- Sigurno da je dobra koncentracija najvažniji faktor jer Sparta ima dobre igrače koji jednim potezom mogu da reše utakmicu. Poslednju utakmicu nisu bili na nivou kao ranije, ali dosta igrača imaju u završnici... S druge strane, moramo da iskoristimo veliki prostor koji ostavljaju iza sebe... Videćemo, ko će se nametnuti sutra", rekao je Stanojević.

Trener crno-belih je naveo da je raspoloženje u ekipi odlično.

- Imamo pozitivne rezultate u prethodnom periodu, tako da dolazimo sa samopouzdanjem i pozitivnim razmišljanjem", zaključio je Stanojević.

Utakmica Sparta - Partizan igra se sutra od 21.00, dok je revanš na programu sedam dana kasnije u Beogradu.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.