DVOJICA OSTALA U BEOGRADU! Stanojević NEMA DILEMU šta je prioritet pred meč sa Spartom!
Aleksandar Stanojević, Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

trener crno-belih jasan!

DVOJICA OSTALA U BEOGRADU! Stanojević NEMA DILEMU šta je prioritet pred meč sa Spartom!

Gust raspored naterao stratega da odredi primarni cilj u nastavku sezone

Objavljeno:

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je istakao da neće odustati od Lige konferencija, iako je ove sezone prioritet osvajanje titule u domaćem prvenstvu.

Pred prvi meč šesnaestine finala Lige konferencija protiv Sparte u Pragu (četvrtak, 21.00) strateg crno-belih je istakao kojim bi ishodom bio zadovoljan.

- Svaki rezultat koji vam daje mogućnost da igrate u Beogradu i prođete dalje je za mene pozitivan. Sve što je moguće nadoknaditi u Beogradu, preokrenuti ili sačuvati je pozitivno. Svi smo zadovoljni zbog proleća u Evropi. Imamo situaciju da pokušamo da preskočimo bar još jednu rundu. Idemo motivisani i zadovoljni što smo ipak napravili neki uspeh na međunarodnoj sceni- rekao je Stanojević i dodao da bi pre meča potpisao remi.

FK Partizan
foto: Starsport©

Posle meča u Nišu je najavio da ga interesuje samo Radnički Kragujevac, iako je između dva superligaška duela upravo Sparta u Pragu.

- Kada dođe utakmica, bilo koja, pa čak i prijateljska, ne razmišljate o sledećem koraku već samo o tom duelu. Titula nam je prioritet, uvek je i bila, ali bilo bi neozbiljno da kažemo da nam nije bitno što igramo proleće u Evropi, dvomeč na međunarodnoj sceni koji je dobar za klub i afirmaciju. Ulazimo maksimalno motivisani i sa najjačim snagama.

U Nišu je golman Aleksandar Popović doživeo snažan udarac u glavu i odmah je prevezen u bolnicu, ali je ipak sve u redu sa njim i braniće u četvrtak uveče.

- Popović je dobro i biće među stativama sutra. Fejsa je ostao u Beogradu, kao i Danilo Pantić, a ostali igrači su spremni i konkurišu za sastav- poručio je Stanojević.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.