UROŠEVIĆ SA PUNO OPTIMIZMA ČEKA UTAKMICU SA SPARTOM: Postoji ogromna želja da se taj meč završi pozitivno po nas!
Foto: Profimedia

tako i treba

UROŠEVIĆ SA PUNO OPTIMIZMA ČEKA UTAKMICU SA SPARTOM: Postoji ogromna želja da se taj meč završi pozitivno po nas!

Prvi meč šesnaestine finala Lige konferencija između Sparte iz Praga i Partizana je na programu u četvrtak od 21.00

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Slobodan Urošević rekao je da postoji velika želja u ekipi da se prvi meč protiv Sparte iz Praga završi pozitivno.

- Misli su totalno okrenute ka Sparti i postoji ogromna želja da se taj meč završi pozitivno po nas i da se u drugi meč koji se igra na našem stadionu uđe sa manjim pritiskom. Nadamo se pobedi i pozitivnom rezultatu, kao i na svakoj drugoj utakmici, to je glavni cilj - rekao je Urošević, preneo je klub.

Fudbaleri Partizana gostuju u četvrtak ekipi Sparte u Pragu, u prvom meču šesnaestine finala Lige konferencija.

Partizan je u prvoj utakmici prolećnog dela Super lige Srbije pobedio Radnički u Nišu sa 2:0, a strelac drugog gola u subotu je bio Urošević.

Crno-beli su i dalje vodeći na tabeli Super lige Srbije sa 62 boda, pet više od drugoplasirane Crvene zvezde.

Odbrambeni igrač crno-belih rekao je da je prva utakmica nakon priprema uvek najveći izazov, a pogotovo kada se igra protiv teškog rivala. - Izuzetno su nam važni bodovi i na svakoj utakmici dajemo svoj maksimum da bismo ostvarili sva tri boda. Drago mi je što smo ovaj deo sezone započeli pobedom i nadam se da ćemo tako nastaviti i u narednim utakmicama koje su nam od velikog značaja - rekao je on.

U prvom poluvremenu utakmice u Nišu Partizan je ostao bez prvog golmana Aleksandra Popovića, koji je na trenutak ostao bez svesti posle duela sa igračem domaćeg tima.

Marko Milovanović, Slobodan Urošević
foto: Starsport / Peđa Milosavljević

- Bilo je izuzetno teško nastaviti neometano utakmicu nakon što su nam saigrača izveli sa stadiona u kolima hitne pomoći, ali morali smo da se što bolje fokusiramo na igru i odigramo utakmicu do kraja onako kako se od nas očekuje - istakao je Urošević.

Urošević je rekao da je srećan posle postignutog gola na startu drugog dela sezone.

- Srećan sam što sam postigao još jedan gol u dresu Partizana, moj deo posla je defanziva, tako da mi mnogo znači kada izađem iz tog okvira i postignem pogodak - dodao je 27-godišnji fudbaler.

On je ocenio da se ekipa nalazi u dobroj formi, koja se od njih očekuje i traži. - Forma je na nivou koji se od nas očekuje i traži, iskoristili smo maksimalno pripremni period i spremili se za utakmice koje nam predstoje. Umor uvek postoji posle priprema ali to je normalno i ne ometa nas - zaključio je Urošević.

Prvi meč šesnaestine finala Lige konferencija između Sparte iz Praga i Partizana je na programu u četvrtak od 21.00.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.