CRNO-BELIMA PORASLE ŠANSE! Sjajne vesti za Partizan pred meč sa Spartom!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

u humskoj trljaju ruke!

CRNO-BELIMA PORASLE ŠANSE! Sjajne vesti za Partizan pred meč sa Spartom!

Loša atmosfera u taboru Čeha pred meč Lige konferencija

Objavljeno:

Sparta Prag će u četvrtak od 21.00 dočekati Partizan u prvom meču šesnaestine finala Lige konferencija.

Česi ne dočekuju ovaj meč u dobrom raspoloženju pošto su u prvenstvenom derbiju protiv Viktorije Plzenj ostvarili samo remi rezultatom 2:2.

Najbolji fudbaler Sparte i igrač koga prati Bajern iz Minhena, Adam Hložek, razočaran je izdanjem svog tima.

Svakako lošta atmosfera u timu u prilog ide beogradskim crno-belima...

- Imajući u vidu kako smo izgledali u prvih 70 minuta, možemo da prihvatimo da je bod uspeh. Pogotovo što smo igrali užasno. Nemam predstavu šta nam se desilo. Znajući sve to, ovaj remi je zlata vredan- prokomentarisao je Hložek i dodao:

Adam Hložek
foto: Profimedia

- Ne mogu da ocenim dešavanja na derbiju, jer i dalje smatram da smo bili baš loši. Primili smo gol posle samo 20-ak minuta i taj detalj je potpuno promenio tok meča. Da smo kompletnu utakmicu odigrali kao poslednjih pola sata sigurno bismo slavili, ali to nije suština- dodao je Hložek.

On je u meču protiv Plzenja postigao šesti gol ove sezone.

Trener Pavel Vrba je bio nezadovoljan prekidom, posle kog su primljena oba gola ekipe Sparte. - Upozorio sam ekipu da Plzenj ima dva, tri fudbalera koja sjajno reaguju u takvim situacijama. Podelili smo striktne zadatke, neki su imali obavezu da čuvaju strelce golova, nažalolst, nisu to učinili. Kad se osvrnem na drugi pogodak gostiju, do njega uopšte nije trebalo da dođe. Sami smo došli u poziciju da jurimo minus. Potpuno besmisleno. Primera radi, Tomas Čori je snažan, vešto koristi visinu od dva metra i težinu. Nismo mogli da se nosimo sa njim. Neke od šema koje smo imali za čuvanje ispostavile su se beskorisnim- rekao je trener Sparte.

FK Sparta Prag
foto: Profimedia

- Poslednje dve utakmice su se totalno razlikovale. Protiv Slavije smo delovali odgovorno, posebno u izgradnji akcija i delovali smo dobro. Jasno je da smo baš na tom polju imali problema protiv Plzenja. Možda nam je poslednji derbi pokazao da negde moramo da menjamo pristup. U prvih 60 minuta derbija smo igrali samo nekoliko igrača u ofanzivnim akcijama. Tek ulaskom Čvančare i pomeranjem Holažaka još više napred delovali smo bolje. To je pokazatelj kako možemo, recept za naredne mečeve- ocenio je Pavel Vrba.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.