DELIJE ĆE POBESNETI! Rade Bogdanović uporedio Vlahovića sa Zvezdinom legendom!
Rade Bogdaović, Foto: Printscreen/youtube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

BEZ DLAKE NA JEZIKU!

DELIJE ĆE POBESNETI! Rade Bogdanović uporedio Vlahovića sa Zvezdinom legendom!

Zanimljivo viđenje koje se neće dopasti "Delijama"

Objavljeno:

Nekadašnji fudbalski as Rade Bogdanović poznat je kao čovek bez dlake na jeziku, pa je u svom maniru prokomentarisao transfer Dušana Vlahovića u Juventus!

U razgovoru za "Kurir" je izneo zanimljivo viđenje. Dušana Vlahovića ocenio je korisnijim fudbalerom od Darka Pančeva, čovekom koji je poneo Zlatnu kopačku u sezoni 1990/1991 sa 34 postignuta gola i fudbalerom koji je postigao odlučujući gol u penal seriji za Crvenu zvezdu, u finalu Kupa evropskih šampiona u Bariju protiv Olimpika iz Marselja.

Dušan Vlahović
foto: epa/ ALESSANDRO DI MARCO

- Ako pričamo o klasičnom špic igraču, mislim da Srbija u novije vreme, a to je za mene 30 do 40 godina unazad, nije imala boljeg špica! Ako malo bolje pratimo Dušana, onda vidimo da je neverovatna radilica za tim. A, usput daje i golove. (smeh) A to priznaćete nije lako. Radi se o kompletnom igraču kojeg izbacuje tim. On nije centarfor kao Pančev da moraš da radiš za njega. On radi za tim, a pri tom ima sjajne indivdualne poteze - rekao je Rade Bogdanović za Kurir i dodao:

- Ako se setimo kako je poslednje dve utakmice Vlahović odigrao za Srbiju, biće nam jasne neke stvari. Imao je više pretrčanih kilomatara kao centarfor od veznih igrača. Kad je tako, onda nije ni čudo što je u Juventusu i što je toliko i plaćen. Plus, levonog je, a to je dodatni kvalitet. Na njemu se vidi boravak od četiri godine u Fiorentini, gde je još više napredaovao, a tek ga ono najbolje čeka u Juventusu.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.