"ČOVEK TITULA" U PARTIZANU! GDE GOD JE FEJSA BIO TROFEJ JE SIGURAN! VRTOGLAVE BROJKE "BORBENOG MRAVA"!
Ljubomir Fejsa, Foto: Starsport©, Profimedia

FK PARTIZAN

"ČOVEK TITULA" U PARTIZANU! GDE GOD JE FEJSA BIO TROFEJ JE SIGURAN! VRTOGLAVE BROJKE "BORBENOG MRAVA"!

Mitsko biće, polu-čovek polu-titula! Amajlija za timove čije boje je branio. Da li su njegovim dovođenjem čelni ljudi Partizana želeli da obeshrabre komšije iz Ljutice Bogdana, i da im jasno stave do znanja da je prolećni deo trke za titulu formalnost, s obzirom da je Ljubomir Fejsa ponovo obukao crno-beli dres?!

Objavljeno:

Dva kluba su obeležila karijeru Ljubomira Fejse - Partizan i Benfika.

Ljubav prema crno-beloj bolji naterale su zadnjeg veznog igrača da se vrati tamo gde mu srce pripada. Reklo bi se taman na vreme da ovaj potpis bude dragocen i za njega i za navijače, a pre svega za Partizan.

Dovoljno je iskusan, a opet dovoljno mlad da može da doprinese na terenu i van njega. Svoje bogato inostrano iskustvo može da prenese na mlađe fudbalere, ukoliko žele da slušaju savete (?)

Ljubomir Fejsa, FK Partizan, Sport
foto: Starsport©

Do povratka je došlo na zanimljiv način! Pročitan članak u novinama, i sve glasnije priče da je na radaru Partizana probudile su mu žudnju za Beogradom, Grobarima, i crno-belom dresu.

U Humsku je prvi put došao 2008. iz Hajduk Kule, i zadržao se tri godine, odigravši za to vreme 49 utakmica. Iako mu to nije primarni posao na travnatoj podlozi, dva puta je postizao golove.

- Dosta igrača znam. Jedan sam od starijih u ekipi. Sada mi je veća "frka" nego kada sam prvi put dolazio. Sada sam stariji. Znam gde dolazim, Partizan je moj klub... - poručio je nakon što se pridružio ekipi Aleksandra Stanojevića na pripremama.

1 / 3 Foto: partizan.rs

Nakon Partizana, pridružio se 2011. godine Olimpijakosu, gde je odigrao svega 20 utakmica za dve godine ugovora. To mu nije smetalo da pokori Grčku i osvoji i Prvenstvo i Kup po nekoliko puta.

Svoju sreću Fejsa je pronašao u Benfiki. Klubu u kom je proveo najlepše igračke godine, njegovoj drugoj kući kako i sam naglašava. Nije ni čudo da tako govori, s obzirom da su mu deca rođena u Lisabonu.

Jedini žal, ukoliko se za ovih par redova može sumirati njegov boravak među "orlovima" je poraz od Sevilje u finalu Lige Evrope, 2013/2014. godine.

U reprezentativnoj karijeri, Ljubomir Fejsa je odigrao 25 mečeva u periodu od 2007. do 2019. godine.

Zašto je naznačeno da titule prate?

Jasno je, Fejsa je u svojoj karijeri osvajao 23 puta trofej.

1 / 6 Foto: Profimedia

Zanimljiva je činjenica da njegova supruga Suzana nema instagram profil i uživa u povučenom i mirnom životu daleko od očiju javnosti, sa njihovo dvoje dece. Dok je eksponirana u javnosti samo putem muževog instagram profila.

Bilo je i "praznog hoda" u Fejsinoj karijeri. U Alavesu je odigrao svega 13 mečeva u 2020. godini. Iste godine prelazi u Al Ahli Džed gde je sarađivao sa bivšim trenerom Crvene zvezde Vladanom Milojevićem, za koga ne krije reči oduševljenja.

Partizan prolećni deo sezone počinje u subotu, utakmicom u Nišu protiv Radničkog. Da li će Fejsa biti odmah bačen u vatru sledi nam da vidimo?

Parovi:

VOJVODINA - NAPREDAK

SPARTAK - RADNIK

MLADOST - TSC

CRVENA ZVEZDA - ČUKARIČKI

RADNIČKI 1923 - PROLETER

KOLUBARA - VOŽDOVAC

METALAC - NOVI PAZAR

Espreso/V.G


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.