DUŠAN VLAHOVIĆ POD ISTRAGOM! Italijani BRUJE, Srbin u velikom problemu!
Dušan Vlahović, Foto: Profimedia

otkud sad ovo?

DUŠAN VLAHOVIĆ POD ISTRAGOM! Italijani BRUJE, Srbin u velikom problemu!

Vlahović stigao u Juventus pod "sumnjivim okolnostima"

Objavljeno: 22:32h

Srpski napadač Dušan Vlahović je ostvario dečački san i zaigrao za Juventus, a na debiju za italijanskog velikana je postigao pogodak!

Međutim, sjajan početak fudbalske priče bi mogla da mu pokvari jedna neopreznost.

Kako prenosi "Korijere delo sport" lokalne vlasti su pokrenule istragu zbog potencijalnog kršenja protokola.

Naime, Vlahović je u Torino na potpisivanje ugovora sa Juventusom stigao praktično pravo iz izolacije, pošto je uoči utakmice sa Kaljarijem bio pozitivan na virus korona.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Srpski napadač preskočio je duel u dresu Fiorentine u okviru 23. kola, a nakon što je dobio negativan test uputio se u Torino gde je stavio paraf na ugovor sa novim klubom.

I pored negativnog testa, potencijalno kršenje protokola bilo je povod da zdravstvene institucije pokrenu istragu.

- Odeljenje za prevenciju virusa korona u Toskani, na osnovu propisa o napuštanju prebivališta u slučaju zaraženosti i o nedozvoljenom kretanju, sačinio je prijavu pravosudnom organu koji će izvršiti odgovarajuće istrage- objasnio je Simone Becini savetnik za zdravstvo u Toskani.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Vlahović je bio pozitivan na virus korona nekoliko dana pre obavljenih lekarskih pregleda neophodnih za realizaciju transfera, a nakon vesti da je otišao u Torino pokrenuta je provera, međutim pre nego što je napustio kućnu izolaciju dobio je negativan rezultat.

- Provere su otkrile da zahtevi za prenos mesta za sprovođenje izolacije izgleda da nisu stigli", istakao je Bacini i potom dodao: "Informacije vezane za ovaj slučaj se odnose na rad pravosudnih organa i vezane su za zdravstvene podatke, tako da je neophodno poštovati privatnost, a zadatak pravosudnih organa će biti da definitivno utvrde činjenice.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.