ŠOK! ISPLIVALI DETALJI! Legenda Ajaksa slala koleginicama fotografije POLNOG ORGANA, svi ZGROŽENI!
Mark Overmas, Foto: Profimedia

haos!

ŠOK! ISPLIVALI DETALJI! Legenda Ajaksa slala koleginicama fotografije POLNOG ORGANA, svi ZGROŽENI!

Svet fudbala nastavljaju da drmaju skandali

Objavljeno: 16:40h

Dan za danom nam pristižu šokantne informacije iz sveta fudbala...

Posle optužbi za silovanje na račun fudbalera Junajteda, Mejsona Grinvuda, zlostavljanja životinja Kurta Zume, nadovezao se skandal legende Ajaksa Marka Overmasa.

On se povukao sa funkcije u Ajaksu zbog neprofesionalnog ponašanja i to blago je blago rečeno. On je koleginicama u klubu slao neprikladne poruke i zbog toga je dao otkaz.

Mark Overmars
foto: Profimedia

Sada su se u javnosti pojavili novi detalji i kako stvari stoje mogla bi da bude podneta tužba i da se sve ovo reši sudskim putem. Posebno posle pisanja tamošnjih medija.

- Overmars je pojedinim koleginicama slao poruke sa pitanjem 'šta nose na sebi', a ponekad je išao još dalje, kao ovog puta. Poslao je sliku svog polnog organa. Ta žena nije bila prva, a ni poslednja koja je dobila tu fotografiju - navodi se u tekstu holandskog portala "NRC".

Mark Overmas, Fudbal, FK Ajaks
foto: Profimedia

Isti portal je otkrio još šokantnih detalja o Overmarsu, doskorašnjem direktoru fudbala "Kopljanika". On je na toj funkciji bio od leta 2012. godine.

- Pisali smo o tome još u decembru, razgovarali smo sa 11 zaposlenih i bivših zaposlenih u Ajaksu koji žele da ostanu anonimni. Žene se plaše da izađu u javnost i da kažu nešto protiv najuspešnijeg sportskog kolektiva u Holandiji. Mi smo imali uvid u razgovore na 'WhatsApp' aplikaciji i videli smo poruke i fotografije koje imaju direktne konotacije sa seksualnim sugestijama. Čak i one žene koje su se žalile su ignorisane od strane ljudi u vrhu kluba - piše u tekstu.

Zbog svega što se dogodilo se oglasio i generalni menadžer kluba, još jedan legendarni igrač, Edvin fan der Sar.

- Bezbedno radno okruženje je veoma važno za sve nas u Ajaksu. Obratićemo mnogo više pažnje na ovakve stvari u budućnosti - poručio je bivši golman Ajaksa, Juvenusa, Fulama i Mančester junajteda.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.