BOMBA DEAKTIVIRANA? Zbog trika Modavaca propada transfer "Crne zvezde" na "Marakanu"!
Edmund Ado, Foto: Profimedia

vreme ističe

BOMBA DEAKTIVIRANA? Zbog trika Modavaca propada transfer "Crne zvezde" na "Marakanu"!

Zimski prelazni rok u Srbiji traje do 11. februara tako da još ima vremena za novi preokret

Objavljeno:

Šerif iz Tiraspolja, koji je zaustavio Crvenu zvezdu pa Dinamo Zagreb u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a sada je sa njima u nokaut fazi Lige Evrope, ne želi da pusti svog fudbalera u redove šampiona Srbije.

Edmund Ado neće pojačati crveno-bele ove zime, iako se činilo da je sve gotova stvar posle dogovora kluba sa Marakane sa samim igračem.

Međutim, kako "Sportski žurnal" javlja, Šerif nije pustio reprezentativca Gane na Marakanu i na kraju su tražili čak više od dva miliona evra za transfer - uz 20 odsto procenata od naredne prodaje, što je previše za čelnike Zvezde koji su ponudili 1,8 miliona i manje procenata.

Edmund Ado, Fudbal, Sport
foto: Profimedia

"Žurnal" piše da je Šerif namerno odlučio da se ne javlja Zvezdi 2. februara kada je bio poslednji dan da se registruju pojačanja za Evropu, da bi zatim šampion Moldavije u međuvremenu registrovao Ada za svoje mečeve u 1/16 finala Lige Evrope.

Reprezentativac "Crnih zvezda" se tako našao u "nebranom grožnju" s obzirom na to da je odbio Mitjilend zbog Zvezde, ali će na kraju najverovatnije do leta morati da igra u moldavskoj ligi jer je u većini evropskih liga prelazni rok završen.

S druge strane, u Srbiji traje do 11. februara što znači da su minimalne šanse za transfer i dalje otvorene.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.