U FIRENCI ĆE ZAMRZETI SRBE! JEDNOG JOŠ NISU PREBOLELI, DRUGI IM ZABIO GOL! LACIO UBEDLJIVO SLAVIO!
Sergej Milinković Savić, Foto: Profimedia

Serija a

U FIRENCI ĆE ZAMRZETI SRBE! JEDNOG JOŠ NISU PREBOLELI, DRUGI IM ZABIO GOL! LACIO UBEDLJIVO SLAVIO!

Fudbaleri Lacija ubedljivo su savladali Fiorentinu 3:0 u meču 24. kola Serije A.

Objavljeno: 23:18h

Imao je tim Mauricija Sara prilike u prvom poluvremenu, a najveću je propustio Pedro.

Sa druge strane, zamena za Dušana Vlahovića i pojačanje iz Bazela Artur Kabral je propustio priliku da se na debiju upiše u strelce.

Stoga se na pauzu otišlo bez pogodaka, ali smo drugačiji odnos snaga gledali u drugom poluvremenu.

Mrežu domaćina je načeo Sergej Milinković-Savić u 52. minutu. Bio je to osmi ligaški pogodak za srpskog vezistu, a isto toliko ima i asistencija.

Duplirao je Ćiro Imobile u 70. i na taj način prestigao Vlahovića kao najbolji strelac lige (18). Do kraja je još samo kapiten Viole Kristijano Biragi uspeo da postigne autogol i postavi konačan rezultat,

Čitav meč za Fiorentinu su odigrali Nikola Milenković i Matija Nastasić, dok kraj nije dočekao Lukas Toreira koji je isključen u 85. nakon drugog žutog kartona.

Lacio je sa svojom pobedom prestigao gradskog rivala Romu i trenutno se nalazi na šestoj poziciji koja vodi u Ligu konferencija. Kada je Fiorentina u pitanju, oni su osmi sa tri boda manje od Lacija, ali i utakmicom manje.

Nedelja: 12:30 Atalanta – Kaljari 15:00 Bolonja – Empoli 15:00 Sampdorija – Sasuolo 15:00 Venecija – Napoli 18:00 Udineze – Torino 20:45 Juventus – Verona 20:45 Salernitana – Specija


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.