VELIKI UDARAC ZA MILAN: Bez Ibrahimovića napadaju Inter, "vatreno krštenje" za Lazetića?!
Foto: instagram/ lazzetic

serija a, .kolo

VELIKI UDARAC ZA MILAN: Bez Ibrahimovića napadaju Inter, "vatreno krštenje" za Lazetića?!

Da li će bivši napadač Zvezde debitovati u najvećoj mogućoj utakmici za Milan?

Objavljeno: 17:33h

U subotu je na programu jedan od najvećih derbija Serije A, milanski derbi poznat pod nazivom "Derbi dela Madonina", a svog predstavnika na tom meču imaće i Srbija.

Stefano Pjoli, trener Milana, saopštio je na konferenciji za medije pred derbi sa Interom da na raspolaganju neće imati Zlatana Ibrahimovića.

Njega će u startnih 11 menjati Olivije Žiru, dok će Marko Lazetić, doskorašnji fudbaler Crvene zvezde, meč započeti sa klupe.

Marko Lazetić
foto: instagram/acmilan

Italijanski stručnjak je imao reči hvale za srpskog napadača, rekavši da poseduje snažan karakter i da ima odličnu tehniku.

- Čini mi se da već poseduje snažan karakter, sa ciljem da postane veliki igrač. Ima sjajne fizičke predispozicije u kombinaciji sa odličnom tehnikom. Sutra će biti sa nama i počeće da uviđa šta je italijanski fudbal i šta znači biti u Milanu - rekao je Pjoli.

Zlatan Ibrahimović
foto: EPA/Mateo Bazzi

Osim Ibre, šef stručnog štaba Milana neće moći da računa ni na Antu Rebića, dok će Fikajo Tomori meč verovatno početi sa klupe.

Veliki derbi Milana igra se u subotu od 18 časova. Aktuelni šampion Inter je lider lige sa četiri boda više i mečom manje od Milana i Napolija.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.