PAMTI KATASTROFU! Javio se Ljubomir Fejsa!
Ljubomir Fejsa, Foto: FK Partizan

NIMALO PRIJATNO!

PAMTI KATASTROFU! Javio se Ljubomir Fejsa!

Novi-stari igrač crno-belih ne pamti mnogo sezona u kojima se na kraju nije radovao trofeju ili trofejima

Objavljeno: 19:48h

Nekadašnji reprezentativac Srbije, Ljubomir Fejsa se vratio u Partizan posle 11 godina i najavljuje napad na novi trofej.

Tokom 13 godina vojevanja u raznim klubovima prikupio je ukupno 23 pehara, od čega čak 11 šampionskih, pa je ovo početna tačka bogate fudbalske priče...

- Ta činjenica me je veo ma motivisala da se vratim u Humsku. Tip sam igrača koji voli da ode u klub koji će se boriti za trofeje. Ne volim da sam deo prosečnog kluba iz sredine tabele, koji igra bez pritiska. Odlučio sam da dođem, da pomognem i da na kraju svi zajedno slavimo - širi optimizam iskusni zadnji vezni- kaže Fejsa za "Novosti".

Prošlo je više od deset godina od rastanka do novog sastanka sa crno-belima.

Ljubomir Fejsa, FK Partizan, Sport
foto: Starsport©

- Iskreno, osećam se kao da sam otišao juče. Sve ove godine su prošle veoma brzo. Ekipa je pre 11 godina bila veoma dobra, bila je istina nešto starija nego sada, pošto vidim pregršt mladih igrača. Trener je dobar, kao i tim, što se vidi po rezultatima. Partizan uvek ima sastav za respekt, samo detalji odlučuju.

Novi-stari igrač crno-belih ne pamti mnogo sezona u kojima se na kraju nije radovao trofeju ili trofejima.

- Malo ih je zaista. Pamtim godinu sa Benfikom kada smo pred kraj izgubili titulu i prekinuli niz od četiri uzastopna pehara. Svi su bili razočarani, to je bila katastrofa. Važno je boriti se, pružati maksimum, a kada ste posvećeni nečemu, rezultat ne može da izostane.

Spremnost je zasada pod znakom pitanja s obzirom na odsustvo takmičarskog ritma, ali Fejsa ne brine.

Ljubomir Fejsa
foto: Profimedia

- Nisam igrao četiri meseca i pokušavam da se što pre spremim. Šef mi izlazi u susret, daje mi da se odmorim, radim na stvarima koje su mi potrebne i trudim se da se što pre spremim, bilo za prvo, drugo kolo ili neku narednu utakmicu. Povratak dvojice zadnjih veznih ove zime je "pojačao" trend, koji je već dugo prisutan u Humskoj.

- Lepo je što je toliko povratnika. Svi mi volimo Partizan i želimo da pomognemo povratkom. Ta kombinacija uz kvalitetne mlade snage je idealna. Uvek sam govorio da ta moja talija za trofeje nije bitna i da je mnogo važnije da ceo kolektiv daje više od 200 odsto. Tada mora da bude rezultata. Početak prvog mandata je ostao upamćen i po povremenim prozivkama sa tribina.

- Imao sam korektan odnos sa navijačima, doduše u početku i ne baš. Bio sam mlad, sećam se da nisam igrao na svojoj poziciji, da se ne vraćam baš na sve situacije. Ipak, kvalitet uvek dođe do izražaja. Trebalo mi je vremena da osetim šta je to Partizan i potom je sve bilo super. Naši navijači su uvek bili fenomenalni - zaključio je Fejsa.

(Espreso/Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.