Zbog čega će Bastijan Švajnštajger morati da zapostavi Anu Ivanović? (FOTO)
Foto: AP

lepe vesti za nemca

Zbog čega će Bastijan Švajnštajger morati da zapostavi Anu Ivanović? (FOTO)

- Svi su srećni. Ja sam bio srećan, pošto, kada nije trenirao sa timom, on je ostao profesionalan. Kada se vratio u ekipu, mučio se, ali se i borio i to je uspeo da uradi bez povreda, bez potrebe da stane. Konstantno je radio i mislili smo da mu treba pružiti šansu
Objavljeno: 21:53h

Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je da bi fudbalerBastijan Švajnštajger mogao da ostane u klubu, uprkos tome što se spekulisalo da će otići u januaru.

Švajnštajger je na početku sezone izgubio mesto u timu, trenirao je sa omladinskim timom, ali ga je Morinjo vratio u ekipu u sredu, za utakmicu protiv Vest Hema u Liga kupu, koju je Junajted dobio sa 4:1.

Portugalski trener pohvalio je ponašanje i stav Švajnštajgera, čiji ugovor ističe 2018. godine.

- Naravno da može da ostane. Tokom leta smo pokušali da napravimo nešto za Bastijana. Ako imate ugovor, imate moć jer možete da odredite svoju budućnost. On je odlučio da ostane u teškim okolnostima. Radio je za to i zaslužio je malo sreće - rekao je Morinjo, preneli su britanski mediji.

- On će ponovo imati moć u januaru, ali sada sa boljim utiskom nego ranije, pošto sada radi sa timom. On shvata našu dinamiku, filozofiju i možete videti sreću koju je pokazao tokom utakmice, bio je srećan kao neko ko je ponosan na svoje napore i odlučnost. Volim ljude koji su odlučni - dodao je on.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.