SASTALI SE VELIKI PRIJATELJI: Kjeza na štakama došao da vidi svog novog/starog saigrača! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/Juventus

drago mu je

SASTALI SE VELIKI PRIJATELJI: Kjeza na štakama došao da vidi svog novog/starog saigrača! (VIDEO)

Lice Federika Kjeze na snimku jasno odaje koliko mu je stalo da vidi Dušana Vlahovića

Objavljeno:

Neverovatan potez Italijana kojeg ni teška povreda nije sprečila da vidi svog velikog prijatelja i saigrača

Veliko je prijateljstvo između Dušana Vlahovića i Federika Kjeze. Ogromno. Iskreno. Bratsko.

Jer kako drugačije protumačiti dolazak Italijana u sportski centar Juventusa da vidi nekadašnjeg saigrača iz Fjorentine. I to, ni manje, ni više, nego na štakama. Federiko Kjeza operisan je 24. januara i odustvovaće sa terena sedam meseci posle operacije ligamenta levog kolena. Tešku povredu Italijan je doživeo na meču protiv Rome, 9. januara.

Lice Federika Kjeze na snimku jasno odaje koliko mu je stalo da vidi Dušana Vlahovića. I kod Srbina su proradile emocije, jedva je čekao da zagrli Kjezu, ali je to učinio vrlo pažljivo, pazeći na njegovo zdravstveno stanje i štake pomoću kojih se kretao.

Pre dva dana Dušan Vlahović je na predstavljanju u Juventusu pomenuo Federika Kjezu, koji je bio prva osoba od koje se informisao za stanje u klubu:

- Čuo sam mnogo toga od Federika Kijeze pre dolaska. Imamo sjajan odnos i žao mi je što smo toliko dugo čekali da opet igramo zajedno.

Kada se Federiko Kjeza oporavi od povrede, a to će biti na početku sledeće sezone, sasvim je izvesno da će on i Dušan Vlahović biti jedan od najubojitijih tandema u Evropi. Juventus bi od svega toga trebalo da ima najveću korist.

(Espreso/Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.