OVO JE SAMO POČETAK! Zvezdan Terzić RASPALIO maštu Delija!
Zvezdan Terzić, Foto: Starsport©

bura!

OVO JE SAMO POČETAK! Zvezdan Terzić RASPALIO maštu Delija!

Posle saradnje sa Milanom i Bajernom, prvi čovek Zvezde najavljuje još velikih poslova

Objavljeno:

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je ponosan na učinak u zimskom prelaznom roku, pre svega na transfere Marka Lazetića i Nemanje Motike.

Odavno se nije desilo da neki klub iz Srbije proda igrača u Milan, a drugog kupi iz Bajerna. A, upravo je to uradila Crvena zvezda ove zime, kada je Marka Lazetića za 5.500.000 evra prodala u Milan, a onda za 1.500.000 evra kupila Nemanju Motiku od Bavaraca.

Terzić je prezadovoljan kako je uprava odradila posao ove zime...

Zvezdan Terzić
foto: Starsport

- Crvena zvezda iz dana u dan dokazuje da raste kao klub. Ne samo istorijskim plasmanom u osminu finala UEFA lige ili 35. mestom na evropskoj rang listi već i priznanjima koje smo dobili kroz januarski prelazni rok. Milan ponovo kupuje na Marakani, a mi kupujemo od Bajerna. Evropski klupski velikani ponovo uvažavaju Crvenu zvezdu, naši igrači odlaze u italijansku Seriju A i špansku Primeru. Igrači veruju današnjoj Crvenoj zvezdi, to dokazuje činjenica da igrač Valensije, najbolji strelac Norveške ili najbolji mladi igrač Bajerna žele u naš klub- rekao je Terzić za "Kurir".

Generalni direktor Crvene zvezde kaže da je ovo samo početak svega onoga dobrog što čeka crveno-bele u narednom periodu.

- Nastavićemo da investiramo u naš tim, želimo da budemo sve jači i na zelenom terenu i na evropskom tržištu. Velika ulaganja u omladinsku školu su dugoročna i mi tek očekujemo da Crvena zvezda ima ogromnu korist u budućim vremenima, najbolji dokaz su plejada istinskih mladih asova koji su oduševili na zimskim pripremama sa našim prvim timom. Crvenoj zvezdi predstoji sjajna budućnost - zaključio je Zvezdan Terzić.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.