Osećao sam da mi je oduzeto detinjstvo! Bivši igrač Čelsija plaćen da ćuti o seksualnom zlostavljanju!
Foto: Stock, Reuters

kakav užas

Osećao sam da mi je oduzeto detinjstvo! Bivši igrač Čelsija plaćen da ćuti o seksualnom zlostavljanju!

Džonson je je otkrio da ga je tokom 1970-ih kao 13-godišnjeg dečaka zlostavljao šef skaut službe Edi Hit, koji je preminuo
Objavljeno:

Novi skandal potresa Englesku.

Nekadašnji fudbaler Čelsija, Geri Džonson izjavio je za "Miror" da mu je klub sa Stamford Bridža platio 50.000 funti da ćuti o optužbama za seksualno zlostavljanje.

Džonson je je otkrio da ga je tokom 1970-ih kao 13-godišnjeg dečaka zlostavljao šef skaut službe Edi Hit, koji je preminuo.

Miror prenosi da je Džonson 2015. potpisao ugovor o poverljivosti i prihvatio 50.000 funti od kluba, ali oni nisu priznali krivicu. Tvrdi da je klub platio i drugima za ćutanje.

- Osećao sam sramotu, osećao sam da mi je oduzeto detinjstvo. Proveo sam tinejdžerske godine u potpunom nemiru. Mislim da mi je Čelsi platio kako bi obuzdao situaciju. Milioni navijača širim sveta gledaju klub, koji je jedan od najbogatijih na svetu. Ti navijači zaslužuju da znaju istinu. Platili su mnogima da ćute. Nadam se da klubovima neće biti dozvoljeno da zataškaju ovo. Niko ne sme da izbegne pravdu - rekao je Džonson.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.