EVERTON DOBIO NOVOG TRENERA: Legenda Čelsija na klupi "Karamela"!
Foto: AP

ZVANIČNO

EVERTON DOBIO NOVOG TRENERA: Legenda Čelsija na klupi "Karamela"!

U stručnom štabu će se uz njega naći Džo Edvards, Pol Klement i Kris Džons koji će raditi kao pomoćnici

Objavljeno:

Ono što se stidljivo kroz engleske medije "provlačilo" prethodnih dana upravo je ozvaničeno. Frenk Lampard postao je novi menadžer Evertona i pokušaće da "pogura" Karamele izvan borbe za opstanak u koju su upale nakon užasno loših rezultata u poslednjih nekoliko nedelja.

Pao je dogovor dugačak dve i po godine, tako da će se Lampard zadržati na klupi Evertona sve do juna 2024. godine. Prvi put će voditi tim već za pet dana kada Everton bude igrao protiv Brentforda na Gudisonu u okviru četvrtog kola FA kupa.

Svoju trenersku karijeru, Lampard je započeo u Derbi Kauntiju 2018. godine i uspeo je da odvede "Remse" do mesta u plej-ofu, posle čega je prešao na klupu Čelsija sa kojim se rastao nakon nešto slabijih partija Plavaca.

U stručnom štabu će se uz njega naći Džo Edvards, Pol Klement i Kris Džons koji će raditi kao pomoćnici.

- Veoma sam gladan uspeha i jedva čekam da počnem. Nakon što sam razgovarao sa vlasnicima i čelnicima kluba, osetio sam njihovu strast. Nadam se da su i oni osetili kakva je moja ambicija i koliko želim da radim u klubu. Moja prva poruka igračima biće da sve ovo moramo da uradimo zajedno. Pokušaćemo da radimo naš posao i znam da će navijači biti uz nas - rekao je Lampard na predstavljanju.

Kao fudbaler, Lampard je osvojio tri titule Premijer lige, četiri FA kupa, dva Liga kupa, trofej Lige šampiona i Lige Evrope, a za reprezentaciju Engleske nastupio je ukupno 106 puta.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.