ORŠIĆ NIJE NA PRODAJU: Ponuda Barnlija od 10 miliona nije zadovoljila apetite Dinama!
Foto: EPA/Antonio Bat

ostaje na maksimiru

ORŠIĆ NIJE NA PRODAJU: Ponuda Barnlija od 10 miliona nije zadovoljila apetite Dinama!

U Dinamo ne žele tako lako da se odreknu najboljeg igrača

Objavljeno: 22:41h

Mislav Oršić ostaje u Dinamu, potvrdio je zagrebački klub na svojim društvenim mrežama.

Nakon što se danima pisalo o njegovu odlasku u Barnli, a Englezi tvrdili da je transfer težak oko deset miliona evra praktički gotov, Dinamo je odlučio da neće prodati svojeg igrača.

"Proteklih dana velik interes javnosti i navijača izazvao je moguć transfer igrača Mislava Oršića u engleski klub Barnli. Na tu temu GNK Dinamo obaveštava javnost da je donesena odluka da Mislav Oršić i dalje ostaje igrač Dinama te se radujemo što će zajedno sa svojim saigračima sudelovati u nastavku sezone i svojim igrama doprineti ostvarivanju cilja, a to je osvajanje nove titule šampiona Hrvatske", objavio je Dinamo.

Barnli je bio i više nego ozbiljno zainteresovan za Oršića, posebno nakon što je prodao Krisa Vuda Njukaslu.

Menadžer Šon Dajk tražio je jednog krilnog napadača i jednog špica, a Oršić im je finansijski bio vrlo povoljan budući da bi za takvog igrača iz Premijer lige morali da plate najmanje dvostruko više.

U petak se pojavila priča da je Barnlijev predsednik stigao u Zagreb na pregovore s Dinamom kako bi finalizovao transfer. Došao on ili ne, Dinamo je odlučio da zadrži Oršića bar do kraja ove sezone, u kojoj će se ozbiljno s konkurentima boriti za titulu.

Oršić je u Maksimir došao na leto 2018. godine za samo milijon evra iz korejskog Ulsana i na 168 utakmica postigao je 67 golova uz 31 asistenciju.

Navijači najviše pamte njegove het-trikove, prvo Atalanti u Ligi šampiona, a prošle sezone Totenhemu u istorijskoj pobedi 3:0 u osmini finala Lige Evrope.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.