VLAHOVIĆ PRVI PUT GOVORIO KAO FUDBALER JUVENTUSA: Dušan otkrio šta je presudilo da se odluči za dres "Stare dame"!
Foto: EPA/Alessandro di Marco

iskreno

VLAHOVIĆ PRVI PUT GOVORIO KAO FUDBALER JUVENTUSA: Dušan otkrio šta je presudilo da se odluči za dres "Stare dame"!

ovoj i prošloj sezoni postigao je ukpno 41 pogodak u svim takmičenjima, a trenutno se nalazi na deobi prve pozicije liste strelaca sa Ćirom Imobileom i 17 postignutih golova

Objavljeno: 21:52h

Dušan Vlahović je zvanično Juventusov! Mladi napadač je na svoj 22. rođendan postao zvanično najskuplji srpski fudbaler u istoriji, ujedno oborivši i rekord kada su u pitanju zimski transferi na Apeninima.

Iako ovih dana vlada nezadovoljstvo u Firenci, u samoj Fjorentini sigurno zadovoljno trljaju ruke. Tačno 70.000.000 evra biće im isplaćeno u tri jednake rate, a mogu da inkasiraju još 10.000.000 evra kroz bonuse. Juventus je objavio da je još 11.600.000 evra otišlo na fondove solidarnosti i ostale troškove

Sam Vlahović nije krio zadovoljstvo ostvarenim poslom. Stigao je u najmoćniji klub u Italiji, potpisao ugovor na četiri i po godine i uzeo sedmicu od Kristijana Ronalda.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

- Srećan sam što sam ovde, divno je imati ovako poseban rođendan. Ponosan sam što sam deo ovog kluba, borićemo se za važne ciljeve do kraja. Juventus predstavlja ponos, tradiciju, poroducu. Juventus je uvek tu, nikada ne oidustaje. Voleo bih da nastavim istim putem i da u klubu budu ponosni. Iznad svakog cilja moraš da staviš tim na prvom mestu, na raspolaganju sam treneru i svojim saigračima. Trudiću se da pomognem koliko mogu. - rekao je Vlahović nakon potpisa.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Mladi napadač je u redove Stare dame stigao u punom naletu. U ovoj i prošloj sezoni postigao je ukpno 41 pogodak u svim takmičenjima, a trenutno se nalazi na deobi prve pozicije liste strelaca sa Ćirom Imobileom i 17 postignutih golova. Veruje se da će u Juventusu nastaviti da rešeta i doneti ekipi Masimilijana Alegrija ono što joj je nedostajalo u dosadašnjem toku sezone, a to je napadač koji daje golove. Dovoljno je reći da je najbolji strelac tima u ovom trenutku Paulo Dibala sa sedam pogodaka, dok je startni špic Alvaro Morata postigao pet.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.