KLADIONIČARSKI TIKET! Čitajte Espreso i zaradite dobre pare!
Foto: Reuters

KUTAK ZA IGRAČE

KLADIONIČARSKI TIKET! Čitajte Espreso i zaradite dobre pare!

Pomažemo vam u kreiranju današnjeg dobitnog tiketa... Ukoliko nam verujete, možda se i lepo oparite
Objavljeno:

Espreso vam i danas pomaže kako biste mogli da zaradite neki novac u kladionici.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Šarloa - Anderleht tip GG3+, kvota 1.93

Belgijski kup! Takmičenje koje uvek obiluje velikim brojem golova. A sastaju se dva tima koja su potpisala da postižu i primaju puno pogodaka! šarloa je na četiri od poslednjih šest mečeva ušao u GG3+, još jednom osim toga je ušao u 3+, dok je Anderleht na poslednjoj 21 utakmici postigao bar po gol, neretko i neki više!

Crvena zvezda - Mladost Lučani tip 1-1 i 3+, kvota 1.95

Nema dileme kada je ovaj tip u pitanju! Crveno-beli su u sasvim solidnoj formi, postižu golove onda kada je najpotrebnije, a bogami, i primaju ih! Partizan i Voša su odigrali remi bez pogodaka, pa pobedom u ovoj utakmici Zvezda može ozbiljno da se odalji na prvom mestu na tabeli od prvih pratilaca! Očekujemo da od prvog momenta izabranici Miodraga Božovića krenu svim snagama!

Uniks Kazanj - Olimpija Milano tip 2, kvota 2.67

Iako je Uniks prema kladionicama favorit, mi ne očekujemo da će uspeti da pobedi Raduljičin i Mačvanov tim! Milano je na devetom mestu, UNIKS na poslednjem u Evroligi, a tim iz Kazanja igra isključivo na individualni kvalitet Kita Lengforda, što Milano i te kako može da neutrališe! Još ako proradi neko kao Kruno Simon, Rusima se crno piše!

Feirense - Moreirense tip 0-2, kvota 1.6

U okviru portugalskog Liga kupa u prvom kolu sastaju se Feirense i Moreirense! Obe ove ekipe imaju ozbiljan problem sa postizanjem golova, pošto su zajedno na poslednjih pet utakmica postigli ukupno osam golova! Dakle, kada se izvuče statistika, oba ova tima daju manje od gola po meču u tom periodu! Otud i naš tip!

Kvota 16!

Ukoliko uložite 100 dinara, dobićete nešto više od 1.600 srpskih novčanica!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.