NA POMOLU TRANSFER KAKAV NOVI SAD NE PAMTI! Reprezentativac stiže u Vojvodinu?
Foto: Starsport©

STRAŠNO POJAČANJE

NA POMOLU TRANSFER KAKAV NOVI SAD NE PAMTI! Reprezentativac stiže u Vojvodinu?

Na „Karađorđe“ dolazi štoper kojeg je Anderleht na leto 2018. godine platio čak 8.000.000 evra

Objavljeno: 13:01h

Crvena zvezda i Partizan doveli su velika pojačanja tokom zimskog prelaznog roka, a sada je i Vojvodina rešila da aktivira svojevrsnu transfer bombu u Novom Sadu.

Prema saznanjima Mocart Sporta na „Karađorđu“ se nadaju da će uskoro realizovati transfer Bubakara Sanea, štopera kojeg je Anderleht na leto 2018. godine platio čak 8.000.000 evra. Međutim, ispostavilo se da ga je Anderleht precenio na osnovu igara u prethodnom klubu, Midtjilandu, pa je leta 2021. godine saradnja raskinuta i Sane je poslednjih šest meseci bez kluba.

Njegov plan je da igra u Evropi, pa je baš zato odlučio da individualno trenira u rodnoj Gambiji i priprema se za Afrički kup nacija koji je u toku. Upravo zato transfer i nije mogao da bude završen već sada, jer je Gambija jedno od prijatnijih iznenađenja turnira. Sane je inače odigrao osam minuta u prvom kolu protiv Mauricijusa. Igrao je kao desni bek, mada je primarno štoper.

Sane je sada u potrazi za novim klubom. I vrlo je blizu Vojvodine. Svestan je i on da neće dobiti platu koju je imao u Belgiji, ali želi da karijeru vrati na pravi kolosek. U Belgiji ga svi opisuju kao prijateljski nastrojenog čoveka i profesionalca.To što nije bio dovoljno dobar za Anderleht ne znači da nije kvalitet za Vojvodinu.

U Novom Sadu su optimisti da će uspeti da zaključe posao kad Gambija završi učešće na Afričkom kupu nacija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.