"DRVO U KOPAČKAMA"! ŠPANCI NIKADA ŽEŠĆE O LUKI JOVIĆU!
Luka Jović, Foto: Profimedia

FK REAL MADRID

"DRVO U KOPAČKAMA"! ŠPANCI NIKADA ŽEŠĆE O LUKI JOVIĆU!

Fudbaleri Real Madrida prilično su traljavo započeli 2022. godinu i to je bio povod da se po igračima “kraljevskog kluba” ospe drvlje i kanenje.

Objavljeno:

Nimalo prijatne reči španskog novinara, upućene na račun srpskog napadača Luke Jovića.

Najpre je u prvom meču godine ekipa Karla Anđelotija pretrpela poraz od Hetafea, a nakon osvajanja Superkupa i pobede nad Barselonom u okviru ovog takmičenja, usledile su dve blede partije protiv Elčea.

Najpre u okviru Kupa Kralja gde je Real u drugom produžetku došao do preokreta protiv tima iz Valensije, a zatim je usledio remi sa istim rivalom u sklopu domaćeg šampionata i to na “Santijago Bernabeu”.

1 / 3 Foto: Profimedia

Spasili su se fudbaler Reala poraza u tom meču ali ne i Kritika, a svoju “porciju” je dobio i srpski napadač Luka Jović koji je imao minutažu u oba susreta sa Elčeom.

- U Anćelotijevom timu postoji nekoliko igrača od kojih se očekuje više, ali od onih koji najviše frustriraju, prvi je srpski napadač. On je u trećoj sezoni u klubu i postaje "kopačka od drveta", jer nikako ne može da postigne gol, piše Alehandro Alkasar novinar “Sporta”.

1 / 4 Foto: Profimedia

- Kup kralja je takmičenje u kojem treneri mogu da naprave promene i vide koji igrači mogu da pokažu nešto dobro, ali to nije slučaj sa Jovićem. U oba meča protiv Elčea, Srbin je igrao, a Real se mučio jer Benzema i Vinisijus nisu bili na svom nivou. Na dva meča, Real je imao 53 šuta na gol Elčea, postigli su četiri pogotka, a 17 od 21 igrača su šutirali na gol - samo Jović, vezista Valverde i dvojica golmana, navodi se u tekstu.

Nije nemoguće da Luka Jović karijeru nastavi u Premijer ligi.

Espreso/Blic


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.