VELIKE REČI PANKOVA - ZNA ZAŠTO ZVEZDA KASKA ZA PARTIZANOM!
Radovan Pankov, Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

VELIKE REČI PANKOVA - ZNA ZAŠTO ZVEZDA KASKA ZA PARTIZANOM!

Fudbaleri Crvene zvezde se vredno pripremaju u Antaliji za prolećni deo sezone, a Radovan Pankov, iskusni štoper crveno-belih, izneo je utiske o dosadašnjem delu rada, koji je kao što je i i sam istakao bio izuzetno značajan za ekipu.

Objavljeno: 18:20h

- Prvi i najnaporniji deo priprema je za nas igrače završen, sada nas očekuju utakmice i, ono što nas još više raduje, bliži se i povratak kući. Bitno je da smo prvi deo priprema odradili onako kako su Mister i njegov stručni štab planirali i zahtevali od nas.

1 / 3 Foto: Starsport©

Heroj iz Kopenhagena osvrnuo se na prethodni pripremni period i napomenuo da tim sada još bolje trenira.

- Primetan je fizički napredak i da se trenutno bolje trenira i radi u odnosu na period od pre šest meseci. Sve je tečnije i brže, i na treningu i na poslednjoj utakmici. Posle duple krune smo se pomalo uljuljkali, ali nas je bodovni zaostatak trgnuo i osvestio.

Dvadesetšestogodišnji fudbaler govorio je i o ciljevima za nastavak sezone i naglasio da je primarni zadatak osvajanje titule državnog šampionata.

1 / 5 Foto: Starsport©

Pankov je govorio i o talentovanom igraču Crvene zvezde Andreju Đuriću, ali se osvrnuo i i na to kako provodi vreme između treninga.

- Andrej ima odličnu radnu etiku, često pita za savete. Dragović i Eraković mu takođe pomažu. Sviđa mi se njegov stil igre, agresivan je i brz, takođe je dobar u skoku. Imamo dovoljno vremena za odmor, svako provodi pauzu na svoj način, pronađem vremena i da pročitam knjigu i naravno da se čujem sa porodicom - zaključio je Pankov.

Espreso/Novost


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.