NAJPOZNATIJI ITALIJANSKI SPORTSKI LIST REKAO SVE: Otkrili u kom klubu će Vlahović nastaviti karijeru!
Foto: Profimedia

ako oni kažu

NAJPOZNATIJI ITALIJANSKI SPORTSKI LIST REKAO SVE: Otkrili u kom klubu će Vlahović nastaviti karijeru!

Torinski tim će na ime obeštećenja za Srbina izdvojiti oko 60 miliona evra.

Objavljeno:

Da li više ima smisla pisati o Dušanu Vlahoviću i njegovoj narednoj destinaciji? Ne samo srpski, nego i italijanski mediji, kao i oni sa Ostrvo skoro da nema dana da ne objave nešto vezano za srpskog fudbalera.

Dušan Vlahović ostaje u Fiorentini, Srbin u dresu Juventusa, Mančester siti i Arsenal žele napadača "viole" i tako iz dana u dan. A šta je i gde je istina?

Direktor Fiorentine Džo Barone juče je rekao da klub nije dobio nijednu ponudu za fudbalera Dušana Vlahovića, od koga je tražio da bude jasan povodom situacije o mogućem transferu i razgovora sa Juventusom i Arsenalom.

- Svakoga dana pričamo o tome i kao što smo nedavno rekli, Forentina nije dobila nijednu ponudu. Bili smo vrlo jasni, otvoreni smo za sve, ali želimo jasnoću", rekao je Barone za Skaj Italija.

Mediji su preneli da je Arsenal spreman da ponudi 70 miliona evra za Vlahovića, a da Juventus priprema ponudu od 35 miliona evra i igrača Dejana Kuluševskog. To je sve bilo tokom jučerašnjeg dana.

A "Gazeta delo Sport", najpoznatiji sportski mediji sa Apenina u današnjem briju donose eksluzivnu vest

1 / 7 Foto: EPA/Claudio Giovannini

- Dušan Vlahović, centarfor Fiorentine i reprezentacije Srbije, od naredne sezone nosiće dres Juventusa -

Torinski tim će na ime obeštećenja za Srbina izdvojiti oko 60 miliona evra.

Podsećanja radi, Vlahović je odavno odlučio da napusti Firencu i ni pod kojim uslovima nije hteo da produži ugovor, koji ističe 2023. godine. Zbog toga su u „violi“ odlučili da ga prodaju kako bi dobili obeštećenje.

Bilo je govora da su za Dušana zainteresovani Mančester siti, Arsenal, ali izgleda da je Vlahović odlučio da ostane na Apeninima i zaigra za Juventus, klub za koji je navodno maštao da zaigra još od dečačkih dana, piše u pomenutom tekstu.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.