MUDRO RAZMIŠLJANJE TRENERA VOJVODINE: ŽELIMO TEŽE RIVALE, REZULTAT U DRUGOM PLANU, SADA JE BITNO...
Slavoljub Đorđević, Foto: Starsport©

fk vojvodina

MUDRO RAZMIŠLJANJE TRENERA VOJVODINE: ŽELIMO TEŽE RIVALE, REZULTAT U DRUGOM PLANU, SADA JE BITNO...

Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević nije nezadovoljan nakon poraza od Nižnjeg Novgoroda, ali je istakao da njegova ekipa ima mnogo toga da popravi do kraja priprema.

Objavljeno:

Fudbaleri „stare dame“ izgubili su od ruskog premijerligaša rezultatom 0:2 u prvoj kontrolnoj utakmici u Beleku.

"Iza nas su dve nedelje teških treninga i nama je u ovom trenutku rezultat u drugom planu. Igrali smo protiv ekipe koja je odigrala ceo meč u najjačem sastavu i koja je dosta ispred nas u trenažnom procesu.

Što se tiče našeg dogovora da igramo visoko i agresivno, momci su ispoštovali i uradili su mnoge dobre stvari. U drugom poluvremenu smo imali dosta mlađih igrača, neki nisu igrali ni na svojim pozicijama.

Primili smo golove posle individualnih grešaka, koje dolaze iz velike želje, ali to se dešava u ovoj fazi priprema i siguran sam da ćemo te neke stvari ispraviti do početka prvenstva", rekao je Đorđević, a prenosi sajt kluba.

Slavoljub Đorđević
foto: fkvojvodina.rs

On je istakao da tokom priprema želi da pruži šansu što većem broju igrača i da želi jaku konkurenciju u nastavku sezone.

"Mi imamo grupu od 17, 18 igrača koji ravnopravno konkurišu, u prvom delu igre smo imali više šansi, u drugom poluvremenu smo imali Zukića, Kabića, Simića, Matića, ali zaista mi nije važan rezultat u ovom trenutku.

Namerno smo izabrali teške protivnike, koji svaku grešku kažnjavaju. Nastavljamo naš žestok ritam, u ponedeljak imamo trening, u utorak dva, a onda u sredu novog teškog rivala – Slask.

Želimo da igrači steknu samopouzdanje protiv jačih protivnika, ja verujem da će momci biti pravi posle ovih priprema", izjavio je Đorđević.

Utakmica Vojvodina – Slask na programu je u sredu u 17 časova.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.