ĆAVI OTKRIO SPISAK ŽELJA DO KRAJA PRELAZNOG ROKA!
Foto: EPA/Alejandro Garcia

la liga

ĆAVI OTKRIO SPISAK ŽELJA DO KRAJA PRELAZNOG ROKA!

U Barseloni se radi na dovođenju pojačanja

Objavljeno: 12:38h

Ćavija je u Barseloni sačekala veoma nezavidna situacija, klupska legenda sada sa klupe pokušava sa pomogne katalonskom gigantu.

U toku je njegov prvi prelazni rok, novca u kasi nema, pa je klub primoran da prvo proda neke igrače kako bi oslobodio dovoljno prostora za novajlije.

Na sastanku sa upravom kluba, Ćavi je jasno stavio do znanja da su mu potrebne promene u ekipi, a čim se Barsa otarasi nekoliko igrača krenuće u akciju kupovine tokom preostalih osam dana prelaznog roka.

Ćavi Ernandez
foto: EPA/Alejandro Garcia

Spisak želja postoji, akcenat je na odbrani, pa su opcije Kristensen ili Gaja, čak i iskusni fudbaler Hetafea Đene koji može pokriti praktično sve pozicije u odbrani.

Barsa odavno prati situaciju u vezi Ajaksovog Taljafika, u poslednje vreme sve se glasnije govori i o angažovanju Morate pošto ekipi nedostaje klasičan napadač, no prvo će morati da proda pojedine igrače.

Seržino Dest bi mogao da napusti Kamp Nou iako je igrač jasan u nameri da ostane, eventualna prodaja Depaja takođe dolazi u obzir budući da je vremena, ali i opcija sve manje.

Pred Ćavijem je ogroman izazov u Barseloni...

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.