MIHAJLOVIĆU SE DRMA KLUPA U BOLONJI: Peti poraz u poslednjih šest utakmica!
Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Simone Arveda

serija a

MIHAJLOVIĆU SE DRMA KLUPA U BOLONJI: Peti poraz u poslednjih šest utakmica!

Ne odvijaju se stvari po planu za ekipu Siniše Mihajlovića

Objavljeno: 23:01h

U prvoj utakmici 23. kola italijanske Serije A Verona je večeras na svom terenu savladala Bolonju rezultatom 2:1.

Verona je tako potvrdila dobru formu, sada ima 33 boda na devetom mestu, a ekipa Siniše Mihajlovića je doživela već peti poraz u poslednjih šest mečeva i ostala je i dalje na 27 bodova na trinaestoj poziciji.

Počelo je dobro za ekipu Bolonje, Orsolini je u 14. minutu meča doveo goste u vođstvo, ali u 38. minutu Darko Lazović je asistirao Kaprariju koji pogađa za izjednačenje na 1:1.

Siniša Mihajlović
foto: Profimedia

Tim rezultatom se ušlo u drugo poluvreme, a na preokret se čekalo do 85. minuta, kada je Tameze odlično centrirao sa desne strane u kazneni prostor za hrvatskog napadača Nikolu Kalinića koji je savladao golmana Skorupskog - 2:1.

Odmah zatim, Siniša Mihajlović je pojačao napad Bolonje uvođenjem bivšeg fudbalera Crvene zvezde Dijega Falćinelija koji je propustio jednu solidnu priliku za izjednačenje. Bolonja je vršila pritisak do kraja meča, ali nije našla put do gola domaćih.

U pobedničkoj ekipi je osim pomenutog Lazovića, od prvog minuta zaigrao i Ivan Ilić, a upravo je umesto njega u 74. minutu ušao čovek odluke Nikola Kalinić.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.