ZVEZDA DOVELA NEOČEKIVANO POJAČANJE: Potpisan ugovor koji bi na kraju mogao mnogo da se isplati
Foto: Starsport©

ODSKOČNA DASKA ZA DALJU KARIJERU

ZVEZDA DOVELA NEOČEKIVANO POJAČANJE: Potpisan ugovor koji bi na kraju mogao mnogo da se isplati

Nikola Glišić ponikao je u Radničkom iz Obrenovca

Objavljeno: 16:14h

Kristijan Pičini je stigao ko bombastično pojačanje da bude prvi pik uz desnu aut liniju, ali u Ljutice Bogdana razmišljaju i o budućnosti, pa je na stadion “Rajko Mitić” stiglo jedno neočekivano pojačanje. Kako Mocart Sport saznaje, Crvena Zvezda je dovela Nikolu Glišića, 22-godišnjeg desnog beka IMT-a.

Glišić je potpisao ugovor na dve i po godine, uz opciju da se saradnja produži na još jednu sezonu. S tim da će i u prolećnoj polusezoni ostati u IMT-u, jer će tamo imati garantovane minute, dok bi u Zvezdi bio tek četvrti pik.

Međutim, situacija bi mogla značajno da se promeni na leto, jer tada ističu ugovori Marku Gobeljiću i Milanu Gajiću, pa bi Glišić teoretski mogao da bude promovisan u Pičinijevu rezervu. Ako se naravno nametne i ako u Zvezdi odluče da se rastanu sa Gobeljićem i Gajićem.

Glišić je inače ponikao u Radničkom iz Obrenovca, koji je proteklih godina dao nekoliko igrača i za reprezentaciju Srbije, prošle zime je bio na probi u Čukaričkom, nije prošao, ali sada o njemu mnogi govore kao o najboljem desnom beku Prve lige Srbije. Jesenas je za IMT odigrao 18 mečeva, sve izuzev jedne u startnoj postavi, pride je postigao tri gola.

Poziv sa Topčiderskog brda mogao bi da bude predstavlja odskočnu dasku kakva se ukazuje jednom u karijeri. Zvezdu svakako neće mnogo da košta, a moglo bi da se isplati.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.