Ronaldo u specijalnom dresu od otpada srušio Hihon, Hrvat tragičar, a projektil u 92. minutu rešio goleadu u Malagi! (VIDEO)
Foto: Reuters

Primera 13. kolo

Ronaldo u specijalnom dresu od otpada srušio Hihon, Hrvat tragičar, a projektil u 92. minutu rešio goleadu u Malagi! (VIDEO)

Madriđani igrali u posebnoj ganituri, a Portugalac im sa dva gola doneo trijumf
Objavljeno: 19:07h

Kristijano Ronaldo ne dozvoljava da Real Madrid ugrozi prvo mesto na tabeli do koga je jedva došao. Portugalac je sa dva gola srušio Sporting iz Hihona 2:1, mada se mora reći da su gosti promašili penal za izjednačenje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U specijalnim dresovima su izašli fudbaleri "kraljevskog kluba" na travu "Santjago Bernabeua", jer na njima nije bilo ni sponzora niti grba, već samo na leđima ispisani brojevi i prezimena igrača.

foto: Reuters

Razlog za to je što se prvak Evrope uključio u akciju protiv bacanja smeća u okean, pa su tako za ovu priliku spremljeni ekološki dresovi, napravljeni od recikliranog otpada sa obale Maldiva, a pored Reala u akciju se uključio i Bajern.

Što se tiče same utakmice, već u petom minutu je Ronaldo sa bele tačke doneo prednost "blankosima", a isti igrač ju je duplirao udarcem glavom u 18. minutu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.