PEDOFILSKI SKANDAL TRESE OSTRVO: Još dva fudbalera progovorila o zlostavljanju! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/chapss news

užas i strahota

PEDOFILSKI SKANDAL TRESE OSTRVO: Još dva fudbalera progovorila o zlostavljanju! (VIDEO)

Kako policija saopštava, nakon ispovesti Endija Vudvorda i Pola Stjuarta, dobili su još 50 poziva od žrtava seksualnog zlostavljanja
Objavljeno: 14:12h

Kris Ansvort rekao je da se odrekao prava na anonimnost kada mu je devojka pokazala intervju bivšeg igrača Krua Endija Vudvorda. Vudvord je prošle nedelje optužio Benela da ga je seksualno zlostavljao i postao je prvi igrač koji je to javno rekao.

Ansvort je igrao za mladi tim Mančester Sitija kod Benela, a zatim je sa tim trenerom kao 12-godišnjak prešao u Kru. On je rekao da je u nekoliko navrata bio u Benelovoj kući, a da je trener nekada u svom krevetu imao i po dvojicu ili trojicu dečaka istovremeno i zlostavljao ih je.

- O tome nikada nismo razgovarali međusobno. Silovao me je između 50 i 100 puta - rekao je Ansvort. On je napustio fudbal sa 16 godina i postao je profesionalni golfer.

Džejson Danford rekao je da je bio u jednom letnjem kampu, posle osvajanja nekog fudbalskog takmičenja, kada je Benel pokušao da ga dodirne u krevetu.

- Rekao sam mu da me pusti. Posle toga je počeo da me muči, izbacio me iz tima, rekao mi je da ću igrati, ali me je pred utakmicu izbacio - rekao je on.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.