BROJKE DINAMA KOJE RIVALI IZ REGIONA NE MOGU DA PRIUŠTE: Zagrepčani spremili 6.000.000 evra za Argentinca!
Martin Oheda, Foto: Profimedia

velika ulaganja koja im se obično isplate

BROJKE DINAMA KOJE RIVALI IZ REGIONA NE MOGU DA PRIUŠTE: Zagrepčani spremili 6.000.000 evra za Argentinca!

U finansijskoj moći Dinamu teško da neko iz zemalja bivše Jugoslavije može da parira

Objavljeno:

Fudbaler Godoj Kruza Martin Oheda (23) na pragu je prelaska u Dinamo Zagreb.

Cena Argentinca prema portalu ''Transfermarkt'' iznosi šest miliona evra, a upravo se toliko i očekuje da će "Modri" da plate.

Mladi napadač igra veoma dobru sezonu u domovini, pošto je zabeležio učinak od 12 golova i tri asistencije.

Argentinski mediji preneli su pre dva dana da su za Ohedu zainteresovani Dinamo i američki Orlando, ali najnovije informacije kažu da je sve gotovo u pregovorima argentinskog i hrvatskog kluba i da bi transfer trebalo da iznosi šest miliona evra.

FK Dinamo Zagreb
foto: Profimedia

Ipak neće celokupan iznos dobiti Godoj Kruz, već će podeliti dogovoreno obeštećenje sa Rasingom, bivšim klubom ovog napadača.

Da je sve veoma blizu realizacije govori i to da su se Dinamo i mladi Argentinac zapratili na Instagramu, a to se sasvim sigurno nije desilo slučajno.

Transfer Ohede predstavljao bi i najskuplje pojačanje u istoriji ''Modrih'', pošto bi oborio rekord Marka Roga koji je plaćen pet miliona evra.

Ove sezone u HNL-u trka za titulom je nikad izjednačenija, a nakon prvog dela prvenstva prvo mesto dele Dinamo, Rijeka i Osijek, ali uz to zagrebački klub ima i utakmicu manje.

Ipak, da su konkurenciju shvatili ozbiljno govori i podatak da je Dinamo ove zime već doveo zvučno pojačanje iz konkurentskog Osijeka. U pitanju je Petar Bočkaj koji je plaćen 2.700.000 evra.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.