PARTIZANU SE NIJE PONOVIO MATIJA NASTASIĆ: Prvo zimsko pojačanje stiglo u Humsku! (FOTO)
Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Grobari mogu da odahnu

PARTIZANU SE NIJE PONOVIO MATIJA NASTASIĆ: Prvo zimsko pojačanje stiglo u Humsku! (FOTO)

Momak rođen 1999. godine imao je priliku da na leto bez obeštećenja ode, a pratila ga je Barselone, ipak on je ostao veran klubu u kome je ponikao
Objavljeno:

Navijači Partizana mogu da odahnu, jer se neće dogoditi novi "slučaj Matija Nastasić". Mladi Strahinja Bošnjak je potpisao profesionalni ugovor sa crno-belima na tri godine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Perspektivni štoper koji je ponikao u omladinskoj školi crno-belih, imao je mogućnost da sačeka leto i napusti klub bez obeštećenja, kao što je to učinio sadašnji reprezentativac Srbije, ali on je odlučio da ne izda klub koji ga je stvorio.

foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Da li Napredak može da ugrozi Partizan? Marko Nikolić otkrio problem! (FOTO)

- Veliko zadovoljstvo mi je da otvorim ovaj prelazni rok igračem koji predstavlja budućnost našeg kluba. Strahinja je izuzetno talentovano i kvalitetno dete, primer svoj deci u našoj školi. Njemu je ugovor isticao za šest meseci, imao je priliku da ode kao slobodan igrač, ali je njegova želja bila da ostane. To je poruka svim talentima da ne bi trebalo preskakati razrede fudbalskog obrazovanja, već je igranje u Partizanu maksimalan nivo koji može da dostigne u Srbiji. Kroz igranje za prvi tim će lakše stići do reprezentacije i nekog inostranog kluba. Strahinja ima sve atribute fudblera Partizana - izjavio je Ivica Iliev.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.