PARTIZAN SPREMA NOVI UGOVOR: Po svemu sudeći želja fudbalera biće ispunjena
Foto: Starsport©

NASTAVAK SARADNJE JE VRLO BLIZU

PARTIZAN SPREMA NOVI UGOVOR: Po svemu sudeći želja fudbalera biće ispunjena

Bibars Natho je završnicu jesenjeg dela propustio zbog zdravstvenih problema

Objavljeno: 10:44h

Naredna utakmica Bibarsa Natha u Partizanu biće okruglo 100, a ka velikom jubileju će zakoračiti sa novim ugovorom u džepu. Kako sad stvari stoje, biće Izraelac među prvima koji će potpisati nastavak saradnje sa crno-belima, oročene do leta 2023.

Nekadašnji član Rubina, moskovskog CSKA i grčkog Olimpijakosa je u bliskoj prošlosti više puta isticao nameru da ostane u Beogradu, maltene završi karijeru u Humskoj i po svemu sudeći želja će mu biti ispunjena. Ne zato što je rukovodstvo Partizana u prazničnoj euforiji sklono deljenju poklona, već što visoko vrednuje kvalitete centralnog veznog.

Zato će tokom januara Bibars Natho sesti za pregovarački sto sa čelnicima, a kako je ranije govorio da je zadovoljan načinom na koji se vodi klub očekuje se da pristane na nove uslove koji će, izvesno, biti skromniji nego sadašnji.

- Zadovoljni smo i mi s Nathom. Želimo da ostane. Počeli smo inicijalne pregovore. To smo predočili njegovom menadžeru i jasno stavili do znanja da hoćemo nastavak saradnje - pojasnio je Mozzart Sportu Miloš Vazura, generalni direktor Partizana.

Bibars Natho
foto: Starsport

Kako se može čuti, najveća dilema – čak veća od visine ugovora – tiče se trajanja: da li na godinu ili dve, ali niko na stadionu poviše Autokomande nema bojazan da će papiri biti potpisani već u januaru.

- Kad se odmor završi, a Bibars pojavi u Beogradu, tad ćemo razgovarati i sa njim lično. Idemo u tom smeru i to će biti sigurno realizovano - dodao je Vazura.

Završnicu jesenjeg dela sezone Natho je propustio usled zdravstvenih problema. Od poslednje reprezentativne pauze nije se ni vraćao u Srbiju, lečio se u domovini, redovno bio u kontaktu sa saigračima i trenerom, a čak i poslednja dešavanja sugerišu da ostaje crno-beli.

- Biće Natho spreman za početak priprema. Čuli smo se, potom razmenili poruke. Kaže da nikad nije bio spremniji i motivisaniji, što me baš raduje - pojasnio je Aleksnadar Stanojević.

Bibars Natho još nije osvojio trofej sa Partizanom.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.