Da li Napredak može da ugrozi Partizan? Marko Nikolić otkrio problem! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

biće tesno

Da li Napredak može da ugrozi Partizan? Marko Nikolić otkrio problem! (FOTO)

Veliki broj utakmica u kratkom periodu odigraće crno-beli
Objavljeno: 13:38h

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da Napredak zaslužuje veliko poštovanje, ali je istakao da je cilj njegove ekipe u predstojećoj utakmici pobeda.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Očekuje nas pet utakmica u sledećih 20 dana, malo je zgusnut i teži raspored nego u prethodnom periodu. Nalazimo se u dobroj seriji od 11 pobeda i jednog remija u poslednjih 12 mečeva, sa jednom vrlo kvalitetnom gol razlikom u tom periodu... Ali, sve to zajedno ništa ne znači jer smo u ranoj fazi sezone, ima mnogo više da se igra od onog što je odigrano do sada - rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

foto: Saša Pavlić Koky

Fudbaleri Partizana sutra dočekuju Napredak u 17. kolu Superlige Srbije.

Crno-beli su drugi na tabeli sa 35 bodova, dok je Napredak četvrti sa četiri boda manje.

- Dolazi nam Napredak, ekipa koja zaslužuje sve pohvale ove sezone. Igraju kvalitetan fudbal koji je dopadljiv za oko, ali u isto vreme donosi i rezultat. Četvrti su na tabeli i ekipa koja ima najmanje primljenih golova u ligi posle nas, što govori o njihovoj disciplini u igri, ali su isto tako opasni i u napadu. Uspeli su da pobede Partizan na početku prvenstva, mi smo uspeli da pobedimo njih u Kupu, ali ta utakmica nije neki poseban parametar jer je Kup specifično takmičenje - rekao je Nikolić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.