PUKLI PREGOVORI BARSELONE I DEMBELEA: Katalonci će od januara morati da krenu u potragu za zamenom!
Foto: EPA/Alejandro Garcia

iznenađujuć ishod

PUKLI PREGOVORI BARSELONE I DEMBELEA: Katalonci će od januara morati da krenu u potragu za zamenom!

Ćavi će po svemu sudeći imati jednu glavobolju više od januara

Objavljeno: 22:37h

Sve ide od lošeg ka gorem u Barseloni u poslednjih godinu dana. Rezultati su loši, kadrovska slika tanka, deca su počela da nose igru katalonskog giganta...

A, poslednja vest kaže da je jedan od igrača koji je viđen za nosioce igre ubuduće, Usman Dembele, odlučio da ne potpiše novi ugovor i da na leto ode sa Nou Kampa kao slobodan igrač. Vest je poletela od italijanskih novinara prvo, ali su je potom potvrdili i Španci, pre svih Sport.

Informacije ovog lista kažu da su danas pre podne na sastanku bili čelnici Barselone i zastupnici Usmana Dembelea. I da je ozbiljno varničilo tokom razgovora. Završeni su u lošoj atmosferi, bez ikakvog dogovora, a nakon toga je krenula priča da mladi Francuz definitivno neće potpisati novi ugovor.

Đerar Pike, Usman Dembele
foto: Profimedia

Navodno, čelnici Barse nisu pristali na uslove koje su tražili Usmanovi agenti i tu je sve puklo. Istina, Katalonci tvrde da nije to još sve sto odsto propalo i da se neće predati tako lako, ali s obzirom na trend koji traje u poslednje vreme, mnogo realnije deluje da Dembelea od sledeće jeseni gledamo u nekom drugom dresu.

Uostalom i mirisalo je da će se tako završiti, jer dugo već traju pregovori dve strane, a nikakav realan pomak se tokom njih nije desio. Barselona će sigurno biti na gubitku na ekonomskom planu ako Dembele ode bez obeštećenja, a to je izgleda njegov plan, neće pristati na prodaju tokom zime, međutim, pitanje je koliko će Katalonci fudbalski biti u „minusu“, jer je Francuz od dolaska više vremena proveo na bolovanju nego na terenu.

Sigurno da će biti dosta interesovanja za Dembelea, jer sve što je besplatno i valjano izaziva jagmu velikih klubova.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.